Tgrt Haber

Galatasaray'dan Lucas Torreira kararı

12 Haziran 2023 09:22 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 09:52
Galatasaray'dan Lucas Torreira kararı

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması doğrultusunda transfer çalışmalarına başlandı. Sarı kırmızılılar, Devler Ligi'ni de düşünerek yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak istiyor. Takımdaki birçok oyuncuya teklif gelirken, geleceği merak edilen yıldız orta saha Lucas Torreira ile ilgili de karar verildi.

Süper Lig​'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray​'da transfer​ çalışmalarına start verildi. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi​'nde mücadele etmek isteyen sarı-kırmızılılar, sezon başında olduğu gibi birçok yıldız ismi kadrosuna katmak istiyor.

Geçtiğimiz transfer dönemlerinde yaptığı takviyelerle adından sıkça söz ettiren Galatasaray'ın en çok konuşulan transferlerinden biri de Lucas Torreira​ olmuştu. Aslan, 2021/2022 sezonunda Fiorentina'da forma giyen ve bonservisi Arsenal'de bulunan Uruguaylı yıldız için 6 milyon Euro ödemişti.

Orta sahanın dinamosu olan Torreira, gösterdiği başarılı performansla kazanılan şampiyonlukta önemli rol oynamış ve taraftarın sevgilisi olmuştu. Süper Lig şampiyonluğunun ardından gözünü UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerine çeviren Galatasaray'a, Lucas Torreira'dan müjdeli Haber geldi.

TAKIMDA KALACAK

Sabah'ın haberine göre; sarı-kırmızılı takımın ligde mutlu sona ulaşmasında önemli payı olan Uruguaylı orta saha oyuncusunun gelecek sezon da kalması büyük ölçüde kesinleşti.

Sezonun bitmesinin ardından, Torreira'nın geçen yıl kiralık olarak forma giydiği Fiorentina ve Milan, Galatasaray'a resmi tekliflerde bulundu. Yıldız oyuncuyu bırakmak istemeyen sarı-kırmızılı yönetim, 10 milyon Euro'nun altında olan iki teklifi de reddetti.

GALATASARAY'DA MUTLU

Lucas Torreira da tatile gitmeden önce Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ile görüşüp, İstanbul'da mutlu olduğunu ve takımda kalmak istediğini söyledi.

Lucas Torreira bu sezon Galatasaray formasıyla 34 maçta forma giydi. Uruguaylı yıldız, 1 asistlik bir performans sergiledi. Torreira'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro civarında...

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...