Tgrt Haber

Galatasaray yeni golcüsünü İskoçya'da buldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
18 Nisan 2023 18:22 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 18:31
Galatasaray yeni golcüsünü İskoçya'da buldu

Geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü performanslarından birini yaşayarak ligi 13. sırada bitiren ve bu sezon şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan Galatasaray yeni forvetini İskoçya Ligi'nde buldu.

Geçen sezon tarihinin en kötü dönemini yaşayan ve ligi 13. sırada bitiren Galatasaray​ bu sezona bomba transferle girerek dikkatlerine üzerine çekmişti.

Transferlerin takıma alışması ve Okan Buruk​'un oyun planını oturtmasıyla sarı-kırmızılılar ligin bitimine 9 hafta kala ikinci sıradaki Fenerbahçe​'nin 6 puan önünde 66 puanla zirvedeki yerini korumayı başardı.

YENİ GOLCÜ ADA'DAN

Şampiyonluğa odaklanan Galatasaray diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdüyor. Aslan, yeni santrforunu İskoçya'da buldu.

The Herald gazetesinin haberine göre; İskoç Premier Ligi takımlarından Hibernian forması giyen Kevin Nisbet, Galatasaray'ın radarına takıldı. Sarı-kırmızılı kulüp 26 yaşındaki golcüyü izlemek için scout ekibini Edinburg derbisine gönderdi.

Galatasaray scout ekibi, Hibernian'ın Hearts ile oynadığı derbi haricinde İskoç milli oyuncuyu 3 maçta daha yerine izledi.

26 yaşındaki golcünün sözleşmesi 31 Mayıs 2024'te sona erecek. Nisbet bu sezon 14 maçta 10 gol atarken 1 de asist yaptı.

Galatasaray yeni golcüsünü İskoçya'da buldu

Kaynak: NTV Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...