Tgrt Haber

Galatasaray'a 25 milyon Euro'luk Tete piyangosu!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Milliyet
26 Eylül 2023 11:26 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 11:36
Galatasaray'a 25 milyon Euro'luk Tete piyangosu!

Tete’nin son haftalardaki futboluna bakan Galatasaraylı yöneticiler, bu transferdeki başarılarıyla gurur duyuyor. Brezilyalı futbolcunun transferindeki riski kabul eden sarı-kırmızılı kurmaylar, Tete'nin 25 milyon Euro olan güncel piyasa değerinin daha da artacağı görüşünde...

Galatasaray’da Tete'nin Kopenhag​ ve Başakşehir​ maçındaki performansı, sarı-kırmızılı yöneticileri mest etti.

Yaz döneminde Shakhtar Donetsk’le sözleşmesini fesh eden ve bedelsiz olarak sarı-kırmızılılara transfer olan Brezilyalı futbolcu, formu ile teknikheyeti mutlu etti.

FIFA’dan gelen geçinci lisansla forma giyen ve Şampiyonlar Ligi’ndeki Kopenhag maçına damga vuran genç Sambacı, Başakşehir maçında da sahanın iyileri arasında yer aldı.

TETE PİYANGOSU: 25 MİLYON EURO!

23 yaşındaki futbolcu, yükselen formu ile dikkat çekerken, yöneticilere göre Tete, “Tam bir piyango” olarak görülüyor.

Sarı-kırmızılı idareciler, 23 yaşındaki oyuncunun bir fırsat transferi olarak karşılarına çıktığını belirterek, “Sonuçta her transfer risklidir. Tete transferindeki risk belki de normalin üzerindeydi. Transferlerimizle ilgilenen Erden Timur’un bedavaya aldığı oyuncunun değeri, şu an 25 milyon euro olarak gösteriliyor.Bu sene bu, daha da artacak. Bonservis ödemediğimiz oyuncu, bizim için büyük bir piyango gibi” değerlendirmesinde bulundu.

Süper Lig’de 3 maçta bir asisti bulunan Tete, Şampiyonlar Ligi’ndeki Kopenhag maçında da yarım saatte bir gol, bir de asist yaparak kendini göstermişti.

Kaynak: Milliyet

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...