Tgrt Haber

Anlaşma sağlandı: Okan Buruk'un yeni maaşı belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
26 Eylül 2023 09:15 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 09:53
Anlaşma sağlandı: Okan Buruk'un yeni maaşı belli oldu

Galatasaray'ın Okan Buruk ile yeni sözleşme için anlaşma sağladığı iddia edildi. Sarı-kırmızılı kulübün Okan Buruk'a vereceği yeni maaş da belli oldu. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray​'da teknik direktörlük koltuğuna getirilen Okan Buruk​, rekorlarla geçen başarılı bir sezonun ardından şampiyonluk ipini göğüslemeyi başarmıştı.

Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi​'nde gruplara da taşıyan Okan Buruk için sarı-kırmızılı yönetimin harekete geçmişti. Başarılı hocanın maaşında iyileştirme yapılacağı iddia edildi.

YENİ MAAŞI BELLİ OLDU

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray yönetimi, 20 milyon TL maaş alan Okan Buruk ile 33 milyon TL'de anlaşma sağladı. 49 yaşındaki teknik adama bonuslarla birlikte 50 milyon TL'ye ulaşan rakam ödeneceği ifade edildi.

3 TAKIMLA 3 KUPA KAZANDI

Teknik direktörlük kariyerine 2013 yılında Elazığspor'da başlayan Okan Buruk daha sonra sırasıyla Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisarspor, Çaykur Rizespor, Başakşehir ve Galatasaray'da görev aldı.

Okan Buruk 2019-20 sezonunda Başakşehir, 2022-23 sezonunda ise Galatasaray'la Süper Lig​ şampiyonluğu yaşadı.

49 yaşındaki teknik adam 2017-18 sezonunda ise Akhisarspor ile Türkiye Kupası​ zaferine uzandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...