Tgrt Haber

Galatasaray'a bir tangocu daha! Messi'nin 'bodyguard'ını Icardi ikna edecek

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
07 Ağustos 2023 11:10 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 11:15
Galatasaray'a bir tangocu daha! Messi'nin 'bodyguard'ını Icardi ikna edecek

Yeni sezonda ligde ve Avrupa'da başarı getirecek bir kadro kurmanın çalışmalarını yapan Galatasaray, Mauro Icardi'den sonra bir Arjantinliyi daha kadrosuna katma peşinde. Sarı kırmızılıların hedefindeki Arjantinli orta saha için Icardi de ikna çabalarıyla destek verecek.

Transferde tüm yoğunluğu orta saha mevkisine veren Galatasaray​, Leandro Paredes​'ten olumlu cevap alamasa da çıtayı daha da yükseğe çıkardı. İspanyol basını, sarı kırmızılıların hedefinde yeni bir tangocu olduğunu duyurdu.

PLANA 'ICARDI' DE DAHİL

İspanya'nın saygın gazetelerinden AS'ın haberine göre; Galatasaray, Atletico Madrid​'de forma giyen Rodrigo De Paul'un transferi için devreye girdi. Arjantinli yıldızı ikna edecek ismin ise vatandaşı Mauro Icardiolduğu kaydedildi. Icardi'nin, 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferinde önemli bir rol oynayabileceği vurgulandı.

40 MİLYON EURO'LUK ORTA SAHA

Atletico Madrid, iki sezondur takımda top koşturan Rodrigo De Paul için Udinese'ye 35 milyon Euro bonservis ödemişti. Atletico Madrid ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Rodrigo De Paul'un güncel değeri 40 milyon Euro.

İspanyol ekibinde geride bıraktığımız sezonda38 maça çıkan deneyimli orta saha 3 gol, 8 asistlik skor katkısı vermişti. 29 yaşındaki yıldız, Arjantin'in Dünya Kupası şampiyonluğundaki başarılı performansla dikkat çekmiş, turnuvada Messi'ye olan yakınlığı sebebiyle 'bodyguard' benzetmesi yapılmıştı.

PAREDES UMDUĞUNU BULAMADI

Öte yandan Galatasaray'ın gündemindeki bir başka Arjantinli Leandro Paredes, rotayı yeniden İstanbul'a kırdı. Daha önce kariyerine Avrupa'nın 4 büyük liginde devam etme kararı alan Paredes, İtalya ve İspanya'dan beklediği teklifleri alamayınca Galatasaray'la görüşmelere yeniden başlama kararı aldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...