Tgrt Haber

Galatasaray’a Kerem Aktürkoğlu piyangosu! Bonservis bedeli kulüp rekoru kırabilir

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Corriere dello Sport
01 Haziran 2023 09:57 - Güncelleme : 01 Haziran 2023 10:01
Galatasaray’a Kerem Aktürkoğlu piyangosu! Bonservis bedeli kulüp rekoru kırabilir

Şampiyon Galatasaray’da bu sezon gösterdiği performansla göz dolduran milli yıldız Kerem Aktürkoğlu’na ilk resmi teklif geldi. İtalyan devi Lazio genç yıldız için kesenin ağzını açarken sarı kırmızılı takım ise rakamın arttırılması yönünde cevap verdi.

Süper Lig’de 2022-2023 sezonun şampiyonu Galatasaray​ oldu. Ankaragücü deplasmanında aldığı 3 puan ile bitime haftalar kala şampiyonluğu elde eden Galatasaray’da takımın yıldız futbolcularına teklif yağıyor. Bu sezon müthiş bir performans gösteren 24 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu ligde 33 maçta 9 gol atarken 11 de asist yaptı. 20 gole direk katkı sağlayan milli yıldızın güncel piyasa değeri ise 13 milyon euro.

İTALYAN DEVİ RESMİ TEKLİFTE BULUNDU

2026 yılında Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Aktürkoğlu için İtalyan devi teklifte bulundu. İtalyan basınından Corriere dello Sport, Lazio​'nun oyuncuya 15 milyon euro bonservis bedeli ödemek için hazır olduğunu kaydetti. Aslan'ın ise 20 milyon Euro + sonraki satıştan %20 pay istediği aktarıldı.

Galatasaray ve Lazio heyetinin görüşmeleri devam ettirdiği ve sıkı pazarlıkların yapıldığı belirtiliyor. Galatasaray oyuncusundan kasasın doldurmayı ve yeni transferler için kaynak oluşturmayı hedefliyor.

 

Kaynak: Corriere dello Sport
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...