Tgrt Haber

Galatasaray'ın yıldızına İtalya'dan dev teklif

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
31 May 2023 23:17 - Güncelleme : 31 May 2023 23:28
Galatasaray'ın yıldızına İtalya'dan dev teklif

Süper Lig'de 23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'ın yıldız isimlerine transfer teklifleri yağmaya devam ediyor. Bu sezon harika bir performans gösteren ve Mauro Icardi ile müthiş bir uyum yakalayan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'na İtalya'dan Lazio talip oldu. İtalyanların teklifi ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig​'de 23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray​'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu​'na İtalya'dan talip var... Lazio​'nun Kerem için resmi teklifini Galatasaray'a sunulduğu iddia edildi.

KEREM İÇİN RESMİ TEKLİF

İtalyan basınından Corriere dello Sport'un haberine göre; Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a yapılan teklifi paylaştı. En az 1, Pedro'nun durumuna göre 2 kanat oyuncusu takviyesi yapmak isteyen Lazio'nun Kerem Aktürkoğlu için resmi teklifini Galatasaray'a ilettiği kaydedildi.

Galatasaray'ın yıldızına İtalya'dan dev teklif

LAZİO'DAN 15 MİLYON EURO

Lazio'nun Kerem Aktürkoğlu'nun transferi için Galatasaray'a 15 milyon Euro'luk bir bonservis teklifinde bulunduğu belirtilildi. Fakat bu öneri, Galatasaray tarafından kabul görmedi.

GALATASARAY 20 MİLYON EURO İSTİYOR

Sarı-kırmızılıların Kerem Aktürkoğlu için 20 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği ifade edildi. Galatasaray, oyuncunun bir sonraki satışından %20 pay da talep ediyor.

İki taraf arasında görüşmelerin devam ettiği ve Süper Lig'de sezon tamamlanana kadar bir sonuca ulaştırılmak istendiği aktarıldı.

Kaynak: Fanatik
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...