Tgrt Haber

Galatasaray'a Mauro Icardi şoku: Açıklama geldi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
18 Nisan 2023 23:51 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 23:59
Galatasaray'a Mauro Icardi şoku: Açıklama geldi!

Galatasaray'ın deplasmanda 4-1 kazandığı Alanyaspor maçında takımının ikinci golünü atan Mauro Icardi, ilk yarının ardından kenara geldi Sarı-kırmızılılar, Arjantinli golcü ilgili bir açıklama yaptı.

Spor Toto Süper Lig​'in 30. haftasında Galatasaray​, Alanyaspor​ deplasmanından 4-1'lik galibiyetle dönerek şampiyonluk yolunda kritik bir üç puan kazandı. Sarı-kırmızılıları ilk yarının 42. dakikasında öne geçiren golü atan Mauro Icardi​, ilk yarının ardından kenara alındı.

Okan Buruk​ maçın ikinci yarısında Mauro Icardi'nin yerine Barış Alper Yılmaz'ı oyuna dahil etti. Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi'nin kenara gelme sebebi merak ediliyordu. Galatasaray anında bir açıklama yayınladı ve taraftarlarının merakını giderdi.

"ADELESİNDEN AĞRI HİSSETTİ"

Galatasaray Kulübü, yaşanan sakatlık sonrası bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Mauro Icardi, arka adalesinde hissettiği ağrı sebebiyle oyundan çıktı" denildi.

Okan Buruk da maç sonu yaptığı ilk açıklamada, "Icardi'nin adalesinde bir sertlik oldu. Çok ağır bir şey beklemiyoruz. İnşallah bir sonraki maça yetişir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...