Tgrt Haber

Galatasaray'a Uğurcan Çakır transferinden kötü haber

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
05 Haziran 2023 17:45 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 17:46
Galatasaray'a Uğurcan Çakır transferinden kötü haber

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır'ı transfer listesinin ilk sıralarına alan Galatasaray'a Trabzonspor'dan olumsuz cevap geldi.

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray​, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir kadro kurmak için çalışmalara başladı. 36 yaşındaki Muslera​'nın ardından kaleyi güvenle teslim edeceği yerli kaleci için arayışa giren sarı kırmızılılar, rotayı Trabzonspor​'un milli kalecisi Uğurcan Çakır​'a kırdı.

Galatasaray'ın bu hafta içi görüşme gerçekleştirmeyi planladığı Uğurcan için bordo mavililerden kötü haber geldi. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan​, adı Galatasaray ile anılan Uğurcan Çakır hakkındaki iddialara cevap verdi.

TRABZONSPOR KAPILARI KAPATTI

Sabah'a konuşan Doğan açıklamasında; "Uğurcan kaptanımız. Ben kaptanımı satmam. Ne Uğurcan’ın gerek yurt içi gerekse yurt dışı için gitme talebi var ne de bize gelen herhangi bir teklif var" dedi. 

Güncel piyasa değeri 13 milyon Euro olan A Milli kalecinin 2027 yazına kadar takımıyla sözleşmesi bulunuyor. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...