Tgrt Haber

Erol Bulut'un yeni takımı belli oldu! Resmen açıkladılar

05 Haziran 2023 15:27 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 15:36
Erol Bulut'un yeni takımı belli oldu! Resmen açıkladılar

Bir dönem Fenerbahçe'de de görev alan Erol Bulut İngiltere Championship ekibi Cardiff City'nin teknik direktörlüğüne getirildi.

İngiltere Championship​ ekibi Cardiff City​,  teknik direktörlük koltuğunu Erol Bulut​'a emanet etti. Kulüpten resmi sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda, 48 yaşındaki Türk teknik adamla anlaşmaya varıldığını duyurdu.

BAŞKANI KKTC VATANDAŞI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 2013 yılından beri İngiliz vatandaşlığı bulunan iş insanı Mehmet Dalman'ın başkanlığını üstlendiği Cardiff City, Championship'te sezonu 49 puanla küme düşme hattının hemen üstünde 21. sırada tamamlamıştı. Cardiff City'i son olarak Fransız teknik adam Sabri Lamouchi çalıştırıyordu.

Futbolculuk kariyerinde birçok kulüpte forma giyen Erol Bulut, teknik direktörlükte de benzer bir kariyer çiziyor. Bulut, daha önce sırasıyla Yeni Malatyaspor, Alanyaspor, Fenerbahçe ve Gaziantep FK'yi çalıştırmıştı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...