Tgrt Haber

Galatasaray'da ayrılık kesinleşti! Okan Buruk biletini kesti, yeni transfer geldiği gibi gidiyor

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
28 Ekim 2023 11:22 - Güncelleme : 28 Ekim 2023 14:01
Galatasaray'da ayrılık kesinleşti! Okan Buruk biletini kesti, yeni transfer geldiği gibi gidiyor

Sezon başında yapılan transferlerden sadece Davinson Sanchez'den beklediği verimi alabilen Galatasaray'da yeni transferlerin performansı sorgulanırken, teknik direktör Okan Buruk bir isme kapıyı gösterdi.

Galatasaray​'ın geçen sezondan beri zyıf karnı olan orta saha bölgesindeki sorun bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor. Lucas Torreira​'nın yanında oynayacak oyuncu konusunda kadroda istikrarı sağlayamayan sarı kırmızılılar, o bölgede 4 oyuncuyu denemesine rağmen sıkıntıyı çözemedi.

Sergio Oliveira ve Kerem Demirbay'ı yedek kulübesine hapseden teknik direktör Okan Buruk, yeni transferlerden Tanguy Ndombele'den de memnun olmayınca o bölgede Kaan Ayhan'a şans verdi.

NDOMBELE İLE YOLLAR AYRILIYOR

Sezon başında 6 numaradaki boşluğu doldurması beklenen Tanguy Ndombele ise Galatasaray'da büyük hayak kırıklığına yol açtı. Özellikle fizik gücü ve fazla kilolarıyla tartışma konusu olan Fransız oyuncu ile yollar ayrılıyor.

ARA TRANSFER DÖNEMİNDE YOLCU

Son olarak Bayern Münih maçındaki kötü görüntüsünün ardından Çaykur Rizespor maçının kadrosuna bile alınmayan Ndombele'nin bileti kesildi. Sarı-kırmızılılar, kiralık olarak kadrosuna kattığı 26 yaşındaki futbolcuyu ara transfer döneminde takımdan gönderecek.

Ndombele, Galatasaray formasıyla bu sezon 7 maçta boy gösterdi. Fransız futbolcu bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı üretemedi.

YENİLER GOLE UZAK

Galatasaray'ın yeni transferleri, sarı kırmızılı takıma skor katkısı verme konusunda zayıf kaldı. 36 kez ağları sarsan Galatasaray'da sadece 8 gol yeni transferlerden geldi.  Teknik direktör Okan Buruk, ilk 11'in bankosu yaptığı Zaha ve Tete'den daha çok gol katkısı istiyor. Ziyech ve Ndombele'den de asistler bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...