Tgrt Haber

Victor Nelsson krizi! Galatasaray'a küstü

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
25 Ekim 2023 13:45 - Güncelleme : 25 Ekim 2023 14:07
Victor Nelsson krizi! Galatasaray'a küstü

Galatasaray'da Davinson Sanchez'e formasını kaptıran Victor Nelsson krizi büyüyor. Danimarkalı savunmacı Bayern Münih maçında taraftarın çağrısını cevapsız bıraktı. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Bayern Münih​'i konuk eden Galatasaray​'da taraftarlar, başarılı savunma oyuncusu Victor Nelsson​'u tribünlere çağırdı. Danimarkalı savunmacı maç öncesi ısınmaya katılmazken taraftarın çağrısına da tepkisiz kaldı.

"TARAFTARIN YANINA GİTMEDİ"

Ali Naci Küçük'ün haberine göre; "Galatasaray taraftarı maç öncesinde ısrarla Nelsson’u tribüne çağırdı… Ancak Nelsson, Bayern maçı öncesinde ısınma çalışmalarına katılmadı… Tribünlerin bu isteği karşılıksız kaldı…"

Galatasaray'ın evinde oynadığı Beşiktaş​ maçında da Victor Nelsson, maç önünde hazırlığa çıkmamıştı. Başarılı stoper soyunma odasında kalmayı tercih etmişti.

BAYERN MÜNİH MAÇINDAN SONRA BİREYSEL ÇALIŞTI

Victor Nelsson, Bayern Münih maçının bitmesinin ardından bireysel olarak antrenman yaptı. Bir süre sahada antrenör ile koşu ve ısınma hareketleri yapan Victor Nelsson, daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu.

MANCHESTER UNİTED MAÇININ ARDINDAN İÇİNİ DÖKMÜŞTÜ

Galatasaray’ın başarılı savunmacısı Victor Nelsson, Manchester United maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuş,  "Orada oynamadığım için çok sinirlendim ve hayal kırıklığına uğradım, ardından 3 maçtır yedek kulübesinde oturuyorum. Aslında bunun son derece tuhaf olduğunu da düşünüyorum. Siz bu duruma dışarıdan bakıyorsunuz, ben ise içindeyim ve belki de en öfkeli ve tükenmiş olan benim" ifadelerini kullandı.

"SÖZLEŞME YENİLEMEYECEĞİM"

Galatasaray’ın 2026 yılında bitecek sözleşmesini uzatmak için yaptığı teklifi reddettiğini de sözlerine ekleyen Nelsson, "Uzatmamız gerektiği yönünde konuşmalar oldu. Ancak sözleşmemi yenilemeyeceğimi kendilerine bildirdim. Sözleşmemin bitmesine 3 yıl kaldı ve 1 yıl daha uzatılabileceğimi düşünmüyorum" diye konuşmuştu.

OKAN BURUK: "ZAMANI GELDİĞİNDE OYNAYACAK"

Teknik Direktör Okan Buruk​, Nelsson ile ilgili olarak ''Victor Nelsson ile dün konuştuk. Oynamadığı için mutsuz. Onun bölgesinde oynayan ve formda oyuncu var. Zamanı geldiğinde oynayacak. Bu takımda herkes oynayacak. Bizim en önemli isimlerimizden biri Victor. Oynamadığı için üzüntü yaşıyor ama çalışmasına devam ediyor. Birçok oyuncu kötü olduğu için oynamıyor gibi bir durum yok. Yerlerine oynayanlar iyi performans veriyor ve kazanıyoruz. Empati yaptığımda, oynamamak üzücü'' dedi.

OCAK AYINDA YOLLARIN AYRILMASI BEKLENİYOR

Nelsson'un durumunda ve performansında bir toparlanma olmaması halinde ocak ayında gelecek teklifler değerlendirmeye alınacak.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...