Tgrt Haber

Galatasaray'da Fernando Muslera belirsizliği! Bayern maçında oynayacak mı?

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı | Anadolu Ajansı
07 Kasım 2023 13:17 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 13:54

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. haftasında yarın deplasmanda Alman devi Bayern Münih ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Kasımpaşa maçında sakatlanan Muslera da idmanın son bölümünde takımla çalıştı. Fernando Muslera, Bayern Münih maçında oynayacak mı? İşte detaylar...

Galatasaray​ Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. haftasında yarın deplasmanda Almanya temsilcisi Bayern Münih​ ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık yapıldı. Teknik direktör Okan Buruk​ yönetimindeki idman, ısınma hareketleri ve çabukluk çalışmasıyla başladı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Bayern Münih maçının taktik çalışmasının yapıldığı bildirildi.

MUSLERA TAKIMLA ÇALIŞTI

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasındaki Kasımpaşa mücadelesinde aldığı darbe sonrası sol dirsek ekleminde çıkık oluşan ve tedavisi süren Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera​, antrenmana katıldı.

MAÇ SAATİNDE KARAR VERİLECEK

Sağlık ekibinin durumunu takip ettiği Muslera'nın oynayıp oynamayacağına maç saatinde karar verileceği kaydedildi.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1721843447273779525

MAURO ICARDİ​ BİREYSEL ÇALIŞTI

Ayak bileğinden sakatlığı olmasına rağmen iğneyle maçlara çıkan Mauro Icardi ise tedavisinin ardından bireysel çalışmalarına salonda devam etti.

Hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, yarın TSİ 23.00'te Allianz Arena'da yapılacak maç için akşam saatlerinde Almanya'ya gidecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı | Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...