Tgrt Haber

Florya'da köstebek avı! Galatasaray yönetimi harekete geçti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
06 Kasım 2023 15:14 - Güncelleme : 06 Kasım 2023 15:45
Florya'da köstebek avı! Galatasaray yönetimi harekete geçti

Galatasaray'da teknik heyetin kurduğu kadronun maçtan önce basına sızdırılması sarı kırmızılıları harekete geçirdi. İşin perde arkasını ortaya çıkarmak için çalışmalara başlayan yönetim, Florya'da köstebek avına çıktı.

Galatasaray'da Fatih Terim döneminde yaşanan 'köstebek' krizi yeniden baş gösterdi. Sarı kırmızılılarla ilgili basına bilgi sızdıranların tespit edilmesi için yönetim düğmeye bastı. 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Kasımpaşa maçının kadrosunun karşılaşmadan saatler önce basına sızdırılmasına tepki göstermesi sonrası Galatasaray'da alarm verildi. Buruk'un şikayetini dikkate alan Başkan Dursun Özbek ve Erden Timur, Florya'da 'köstebek' avına çıktı.

TÜM PERSONELE YAKIN TAKİP

Özbek ve Timur, Buruk'un sözleri hakkında detaylı bir rapor isterken, takımla ilgilenen tüm personel yakın takip altına alındı.

OKAN BURUK NE DEMİŞTİ?

Okan Buruk, Kasımpaşa maçı öncesinde kadronun sızdırılmasına şu sözlerle tepki göstermişti:

"Bu maça hazırlanırken gündüz televizyonlarda kadromuzun çıktığını gördük. Bu bizi çok üzüyor. Bu haberleri kimler nereden alıyor bilmiyoruz. Daha 1 gün önceden Galatasaray kadrosu üzerinde konuşulmaya başlandı. Nelsson ve Ziyech'in oynayacağını kimse bilmiyordu."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...