Tgrt Haber

Galatasaray'da kamp kadrosu belli oldu! Fernando Muslera sevinci

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Anadolu Ajansı
07 Kasım 2023 15:42 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 15:50
Galatasaray'da kamp kadrosu belli oldu! Fernando Muslera sevinci

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun dördüncü maçında Alman devi Bayern Münih'e konuk olacak Galatasaray'da kamp kadrosu açıklandı. Sakatlığı bulunan ve tedavisine devam edilen Fernando Muslera'ya kadroya dahil edildi. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi​ A Grubu'nun dördüncü haftasında yarın Almanya'nın Bayern Münih​ takımına konuk olacak Galatasaray​'da kadro açıklandı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre sakatlığı bulunan ve oynayıp oynamayacağı maç saatinde netleşecek kaleci Fernando Muslera​ ile müsabakalara iğne tedavisiyle çıkan Mauro Icardi​, Münih'e gidecek kafilede yer aldı.

Galatasaray'da kamp kadrosu belli oldu! Fernando Muslera sevinci

GALATASARAY, YARIN ALMANYA'YA GİDECEK

Galatasaray kafilesi, Allianz Arena'da yarın TSİ 23.00'te başlayacak müsabaka için bu akşam İstanbul Havalimanı'ndan Almanya'ya gidecek.

Karşılaşmadan sonra geceyi Münih'te geçirecek sarı-kırmızılı kafile, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile yapacağı maç için 9 Kasım Perşembe günü Münih'ten Adana'ya geçecek.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1721865399564640404

Okan Buruk'un belirlediği kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Fernando Muslera, Angelino, Eyüp Aydın, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Atakan Ordu, Wilfried Zaha, Günay Güvenç, Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Kazımcan Karataş, Tanguy Ndombele, Sacha Boey, Cedric Bakambu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...