Tgrt Haber

Galatasaray'da Mauro Icardi belirsizliği: Bayern Münih maçında oynayabilecek mi?

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Ekim 2023 13:40 - Güncelleme : 23 Ekim 2023 13:58
Galatasaray'da Mauro Icardi belirsizliği: Bayern Münih maçında oynayabilecek mi?

Beşiktaş derbisinde 2 gol atarak yıldızlaşan ve maç sonu sakatlık yaşayan Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin sağ ayak bileğindeki tendonda kanama tespit edildiği açıklandı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Rams Park'ta oynanacak kritik Bayern Münih maçı öncesi golcü oyuncunun durumu belirsizliğini koruyor. Icardi, yarın iğneyle de olsa oynamak istese de risk almak istemeyen teknik ekip son kararını yarın verecek. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi​ A Grubu üçüncü hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray​, yarın Alman ekibi Bayern Münih​ ekibini konuk edecek.

RAMS Park'ta oynanacak Galatasaray - Bayern Münih maçı saat 19.45 başlayacak. Müsabaka, Exxen'den yayımlanacak.

Karşılaşmayı İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. Massa'nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Stefano Alassio üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olacak.

DERBİ SONRASI KORKUTTU

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, son olarak Beşiktaş karşısında attığı 2 golle zaferin mimarı oldu. Arjantinli süperstar, penaltı itirazlarına da sahne olan Rachid Ghezzal ile girdiği mücadelede aldığı darbe nedeniyle sakatlık geçirdi.

Kulüp, dün Icardi’nin sağlık durumuyla ilgili olarak, “Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan ve maç sonrası yapılan değerlendirmede peroneal tendon hasarı belirlenen futbolcumuz Mauro Icardi’nin ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir” açıklaması yapıldı.

Mauro Icardi, Beşiktaş derbisinin ardından yaşadığı sakatlıkla sarı-kırmızılı taraftarları korkuttu.

İĞNEYLE OYNABİLİR

Fanatik'in haberine göre; 30 yaşındaki yıldız golcünün, yarın Bayern Münih maçında oynayabilmesi için iğne olması gerekiyor.

ICARDİ FEDAKARLIĞA YİNE HAZIR

Daha önce de ağrıları ve fiziksel eksikliklerine rağmen sahaya çıkan Arjantinli yıldızın, yine fedakarlık yapmaya hazır olduğu ifade edildi.

MAÇ SAATİNDE KARAR VERİLECEK

Sağlık ekibinin de son görüşünün alınması ve bu karara göre teknik ekip ile ortak bir karar alınması bekleniyor. Yani son gelişmeler doğrultusunda Icardi’nin durumu maç saatine yakın belli olacak.

OKAN BURUK: "İĞNE İLE OYNAMASI MÜMKÜNSE DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk​, Icardi'nin sakatlığı hakkında, "Ağrı eşiği nedir bakmak lazım. Bizim için daha kötü ir senaryo da olabilirdi. Son antrenmanda da durumu belli olmayabilir ve maç günü durumu gözden geçirebiliriz. İğne ile çıkıp oynaması mümkünse bunu değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

ICARDİ YOKSA BARIŞ ALPER YILMAZ OYNAYACAK

Tecrübeli hocanın, galip gelmelerine ve birçok pozisyona girmelerine rağmen, oyundan çok memnun kalmadığı, bu nedenle Icardi’nin sakatlık durumuna göre bir değişiklik içine girebileceği belirtildi.

Galatasaray’a geldiği günden beri gösterdiği performansla rekorları altüst ederek tarihe geçen Mauro Icardi'nin oynaması için şartların zorlanacağı ama yetişmemesi durumunda Barış Alper Yılmaz’ın değerlendirileceği belirtildi.

GOL YÜKÜNÜ ÇEKİYOR

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi bu sezon oynadığı 11 maçta 11 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Yıldız golcü, Şampiyonlar Ligi'nde 2 karşılaşmada 1 gol kaydederken, Süper Lig'de ise 9 maçta 10 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

REKOR KIRARAK TARİHE GEÇTİ

Yıldız golcü Beşiktaş derbisinde attığı gollerle tarihe de geçti. Mauro Icardi, 8 gollü Gheorghe Hagi'yi 10 golle geride bırakarak Galatasaray formasıyla derbilerde en çok gol atan yabancı oyuncu oldu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...