Tgrt Haber

Galatasaray'da sakatlık şoku: Stadyumu koltuk değneğiyle terk etti

25 Aralık 2022 22:54 - Güncelleme : 25 Aralık 2022 23:02
Galatasaray'da sakatlık şoku: Stadyumu koltuk değneğiyle terk etti

Galatasaray'ın İstanbulspor'u 2-1 yendiği ve liderlik koltuğuna yerleştiği karşılaşma sonrası üç oyuncudan gelen sakatlık haberi sarı-kırmızılı kulübünün canını sıktı.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray, Nef Stadı'nda Gomis​'in 2 golüyle İstanbulspor​'u 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu. Galatasaray'da sakatlanan Kazımcan Karataş​ ve Fredrik Midtsjö oyuna devam edemedi. Müsabakaya 11’de başlayan Kazımcan, yerini Hollandalı futbolcu Patrick van Aanholt’a bıraktı. Maçta 11’de görev alan Midtsjö yerine de 74. dakikada Berkan Kutlu girdi.

STADYUMU KOLTUK DEĞNEĞİYLE TERK ETTİ

Kazımcan sağlık ekiplerinin yardımlarıyla soyunma odasına gitti. Giderken zorlandığı gözlenen Kazımcan Karataş’ın ayağında burkulma olduğu öğrenildi. Kazımcan'ın sağ ayak bileği dış yan bağlarında ciddi bir problem olup olmadığı çekilecek mr sonrasında belli olacak. Midtsjö'nün durumu da MR sonucunda netlik kazanacak. 

Galatasaray'da sakatlık şoku: Stadyumu koltuk değneğiyle terk etti

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...