Tgrt Haber

Galatasaray'da stadın ismi değişiyor! Dev anlaşma imzaya kaldı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Milliyet
07 Haziran 2023 12:41 - Güncelleme : 07 Haziran 2023 12:52
Galatasaray'da stadın ismi değişiyor! Dev anlaşma imzaya kaldı

Şampiyon Galatasaray'da yeni sezon için şimdiden kolları sıvandı. Yönetim stadın isim hakkını da kapsayan yeni bir sponsorluk anlaşmasını imza aşamasına getirdi. İşte detaylar...

Süper Lig​'de mutlu sona ulaşan Galatasaray​'da 23. şampiyonluk​ kutlamaları devam ederken bir yandan da yeni sezon planlaması için düğmeye basıldı. Sarı-kırmızılı yönetimin öncelikle önem verdiği konuların bayırda ise sponsorluk​ anlaşmaları geliyor.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, sponsor adayları Galatasaray için sıraya girerken NEF Stadı'nda isim değişikliği içeren dev bir anlaşma da imza aşamasına getirildi.

DAHA İYİ ANLAŞMALAR YAPACAĞIZ

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, hummalı bir çalışma içinde olduklarının altını çizerek, "İyi gelişmeler oluyor. Geçmiş senelere göre daha iyi anlaşmalar yapacağız" ifadelerini kullandı.

Yelkencioğlu, görüşülen firmalar hakkında isim vermekten ise kaçındı.

Kaynak: Milliyet

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...