Tgrt Haber

Galatasaray'da Erden Timur'dan Icardi ve transfer sözleri: Bugün yarın biter...

21 Temmuz 2023 12:01 - Güncelleme : 21 Temmuz 2023 12:08
Galatasaray'da Erden Timur'dan Icardi ve transfer sözleri: Bugün yarın biter...

Galatasaray Spor Kulübü ile RAMS GLOBAL arasındaki stadyum isim sponsorluk anlaşmasının imza töreni gerçekleştirildi. İmza töreninde gazetecilerin Mauro Icardi transferiyle ilgili sorduğu yanıt veren Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, “Sağlık konusu olmasaydı, ne zaman geleceği belliydi. 10-15 günlük bir gecikme olacak” dedi.

2023-2024 sezonundan itibaren geçerli olacak stadyum isim sponsorluk anlaşması kapsamında Galatasaray​ Spor Kulübü ile RAMS Global arasında Ali Sami Yen Spor Kompleksinde imza töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan RAMS Türkiye CEO’su Devran Bülbül 8 sektörde faaliyet gösterdiklerini ifade ederek, “Türk sporuna ve kültürüne olanak tanıyacak bu önemli adımı hep birlikte kutlamak için buradayız” dedi.

Galatasaray​ Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, çok ciddi sponsorluk atılımlarının olduğunu söyledi. Önemli bir işbirliğiyle 5 yıllık bir anlaşma yapıldığını kaydeden Timur, “Gurur verici” değerlendirmesini yaptı.  Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, anlaşmanın hayırlı olmasını diledi. Özbek, RAMS Park stadında başarılı bir sezon geçirmek istediklerini ifade etti. Ardından imza törenine geçildi. 

ICARDI TRANSFERİNDE 10-15 GÜN GECİKME OLACAK

İmza töreninin ardından soru cevap kısmına geçildi. Galatasaray​ Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur​ Mauro Icardi ile ilgili gelen soruya şöyle yanıt verdi: “Transferi için uçağı bile göndermiştik. Sağlık konusu olmasaydı, ne zaman geleceği belliydi. 10-15 günlük bir gecikme olacak. Bu da Icardi açısından haklı bir gerekçe. Bu yüzden gecikecek”

 

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...