Tgrt Haber

Galatasaray’da ‘uçuşa geçen’ genç yıldıza ManU ve Arsenal talip!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
30 Ekim 2023 23:13 - Güncelleme : 30 Ekim 2023 23:15
Galatasaray’da ‘uçuşa geçen’ genç yıldıza ManU ve Arsenal talip!

Yaz transfer döneminde yaptığı etkili hamlelerle adından söz ettiren Galatasaray; UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki performansıyla da dünya basınının gündeminde yer aldı. Sarı-kırmızılılarda Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin yanı sıra bir yıldız daha dikkati çekti… Bu sezonki performansıyla göz dolduran Sacha Boey’e Manchester United ve Arsenal’in talip olduğu iddia edildi…

Süper Lig’in ilk haftasında Kayserispor deplasmanında aldığı beraberlik dışında tüm maçlarını kazanan ve Şampiyonlar Ligi’ndeki performansıyla dünyada adından söz ettiren Galatasaray’da yeni transferler kadar geçen sezonun isimleri de dikkati çekiyor.

Sarı-kırmızılarda geçen sezonki performansının üstüne çıkan isimlerin başında da Sacha Boey​ geliyor. Cimbom’un genç Fransız yıldızı, gerek Süper Lig’de gerekse Avrupa’daki performansıyla birçok dünya kulübünün radarına girmiş durumda…

MANCHESTER UNITED​ VE ARSENAL​ İDDİASI

Sport.fr’de yer alan habere göre İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, devre arasında Sacha Boey’i transfer etmek için hazırlık yaptığı iddia edildi.

Haberde, Fransız yıldız için bir başka Premier Lig devi Arsenal’in de devrede olduğu ve bu iki ekibin Boey için yarışacağı öne sürüldü.

GÖZLEMCİ GÖNDERDİLER

İngiliz basınında yer alan haberlerde ise Manchester United’ın, Trendyol Süper Lig’in 9. Haftasındaki Galatasaray-Beşiktaş derbisine gözlemci gönderdiği belirtildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...