Tgrt Haber

Galatasaray'dan hakem talebi!

23 Mart 2023 12:39 - Güncelleme : 23 Mart 2023 14:00
Galatasaray'dan hakem talebi!

Galatasaray, 9 lig maçında VAR ve AVAR olarak görev yapan hakem Hakan Ceylan için TFF'ye başvurdu.

Ligde hakem tartışmaları sürmeye devam ederken, Galatasaray​ şu ana kadar 26 maç yaptığı ligde 9 kez maçlarında VAR​ ve AVAR olarak görev yapan hakem Hakan Ceylan için TFF’ye başvurdu. 

Galatasaray, iyi niyetinden şüphe ettiklerini düşündükleri hakem Ceylan’ın maçlarında görevlendirilmemesini talep etti. Hakan Ceylan'ın daha 2. hafta maçında Giresunspor'a karşı oynanan mücadelede VAR olarak görev yaparken 2 penaltı pozisyonunda orta hakemi uyarmadığını ve Galatasaray'ın maçı kaybetmesine sebep olduğu iler sürüldü. Galatasaray o maçı 1-0 kaybetmişti. 

Tartışmaların büyümesine neden olan Kasımpaşa maçında da VAR hakemi olarak görev yapan Hakan Ceylan'ın, Donk’un Zaniolo’ya müdahalesinde Galatasaray'ın kırmızı kart beklediği pozisyonda orta hakemi uyarmadığını öne sürdü  Ceylan’ın rakip takım maçlarında benzer pozisyonlarda farklı bir performans ortaya koyduğunu belirten Galatasaray yönetimi TFF’ye “Adaletli bir yönetim adına Hakan Ceylan’ı istemiyoruz” dedi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...