Tgrt Haber

Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'na duygusal veda

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
03 Eylül 2024 09:48 - Güncelleme : 03 Eylül 2024 09:57
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'na duygusal veda

Galatasaray, Portekiz ekibi Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu'na veda etti. Sarı-kırmızılı takımdan yapılan paylaşımda, "Tüm güzel anılar ve kazandığımız başarılar her zaman kalbimizde özel bir yer tutacak ve unutulmayacak." ifadeleri yer aldı. Kulüpten yapılan duygusal paylaşım kısa süre içinde gündem oldu.

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu​, Portekiz Ligi takımlarından Benfica​'yla 5 yıllık sözleşme imzaladı.

TRANSFER​ RESMİYET KAZANDI

Galatasaray​, transferin resmiyet kazanmasının ardından kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kerem Aktürkoğlu'na veda etti.

Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'na duygusal veda - 1. Resim

GALATASARAY: "UNUTULMAYACAK"

Sarı-kırmızılı takımın paylaşımında, "Galatasaray forması altında geçirdiğin süre boyunca birlikte yaşadığımız tüm güzel anılar ve kazandığımız başarılar her zaman kalbimizde özel bir yer tutacak ve unutulmayacak." ifadeleri yer aldı.

"YENİ YOLCULUĞUNDA BAŞARILAR"

Açıklamada ayrıca, "Kulübümüze verdiğin tüm emek ve özveri için teşekkür ediyor, kariyerindeki yeni yolcuğunda başarılar diliyoruz." denildi.

İşte Galatasaray'ın paylaşımı:

PAYLAŞIM GÜNDEM OLDU

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu için yaptığı paylaşım kısa süre içinde gündem oldu.

Duygusal bir videoyla birlikte yapılan paylaşım sarı-kırmızılı taraftarların beğenisi kazandı. Taraftarlar paylaşımın altına milli futbolcuya teşekkür mesajları yağdırdı. Bir kısım taraftarlar da Kerem'in ayrılmasına tepki gösterdi.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...