Tgrt Haber

Galatasaray'dan Muslera kararı: Önce sözleşme sonra jübile

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
05 Şubat 2024 14:29 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 14:30
Galatasaray'dan Muslera kararı: Önce sözleşme sonra jübile

Galatasaray'da Fernando Muslera için karar verildi. 13 sezondur sarı-kırmızılı takımın kalesini başarıyla koruyan Uruguaylı file bekçisine yeni sezon için sözleşme önerilecek. Tecrübeli eldivene dünya yıldızlarının da olduğu dev bir organizasyonla jübile maçı düzenlenecek. İşte detaylar...

Bu sezon şu ana kadar ligin en az gol yiyen takımı konumunda olan Galatasaray​'da 13. yılını geçiren Fernando Muslera​'nın geleceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Bu sezon 23 haftanın 11'inde kalesini gole kapatan Fernando Muslera'nın sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Uruguaylı​ file bekçisi bu sezon gösterdiği etkileyici performansa rağmen yeni kontrat teklifi almadı.

ÖNCE SÖZLEŞME SONRA JÜBİLE

Sabah'ta yer alan habere göre; Yönetim ara transferin bitiminin ardından 37 yaşındaki Fernando Muslera ile masaya oturmayı hedefliyor.

Kazanılan şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan ve kulüp tarihine geçen ve Uruguaylı kaleciye yönetimin 1 sezon daha sözleşme önermesi beklenirken sonrasında dünyaca ünlü yıldızların da olacağı jübile maçı ile vedası yapılacak.

15 KUPA KAZANDI

Galatasaray formasıyla 6 Süper Lig, 5 Süper Kupa ve 4 Türkiye Kupası kazanan Fernando Muslera, toplamda kazandığı 15 kupayla sarı-kırmızılı takımın efsanesi haline geldi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...