Tgrt Haber

Galatasaray’dan Sacha Boey’in talebine ret: Sözleşme görüşmeleri çıkmaza girdi

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
02 Kasım 2023 18:07 - Güncelleme : 02 Kasım 2023 19:20
Galatasaray’dan Sacha Boey’in talebine ret: Sözleşme görüşmeleri çıkmaza girdi

Geçen sezonun üstüne koyduğu performansıyla Avrupa kulüplerinin radarına giren Sacha Boey, Galatasaray’da bonservis beklentisinin en yüksek olduğu oyuncuların başında geliyor. Fransız yıldızın bonservis bedelini 40 milyon Euro olarak belirleyen sarı-kırmızılılar, Boey’nin menajerinin yüzde 500’ü aşan zam isteğini reddetti; sözleşme görüşmeleri çıkmaza girdi…

Trendyol Süper Lig’de 10 maçta 9 galibiyet alan Galatasaray; UEFA Şampiyonlar Ligi’nde birer galibiyet, beraberlik ve yenilgiyle sahadan ayrıldı. Cimbom’un Manchester United’ı Old Trafford’da devirmesi ve Bayern Münih’e 3-1 yenildiği maçta gösterdiği performans Avrupa basınında da geniş yankı uyandırırken; sarı-kırmızılılarda dikkati çeken futbolculardan biri de Sacha Boeyoldu.

MENAJERİNİN TALEBİ YÖNETİME FAZLA GELDİ

Sözcü’nün haberine göre Sacha Boey’in menajeri; 400 bin Euro kazanan oyuncusunun daha yüksek bir maaşı hak ettiğini savunarak sarı-kırmızılı yöneticilerle masaya oturdu. Görüşmede menajerin talebi 2 milyon Euro’nun üzerinde bir maaş olduğu belirtilirken, yönetimden bu isteğe ret geldiği ifade edildi.

BOEY’DE KAPI 40 MİLYON EURO’DAN AÇILACAK

Galatasaray​ ile Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunan ve Manchester United​, Arsenal gibi dev ekiplerin takibinde olan 23 yaşındaki Fransız bek oyuncusu için sarı-kırmızılı yönetim de bonservis beklentisini belirledi. Aslan’ın kurmayları, genç yıldızı transfer etmek isteyen kulüplere kapıyı 40 milyon Euro’dan açma kararı aldı.

PİYASA DEĞERİ 17 MİLYON EURO

Sarı-kırmızılıların Temmuz 2021’de Fransız ekibi Rennes’ten 1 milyon 150 bin Euro’ya transfer ettiği Sacha Boey’un Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 17 milyon Euro. Bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 19 maça çıkan Boey, sahada kaldığı bin 710 dakikada 1 gollük skor katkısı sağladı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...