Tgrt Haber

Fenerbahçe'de sürpriz gelişme: Michy Batshuayi transferi yattı!

31 Ağustos 2023 13:58 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 14:22
Fenerbahçe'de sürpriz gelişme: Michy Batshuayi transferi yattı!

Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig'e transferi gündemde olan Michy Batshuayi ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Transferin bitmesi beklenirken Nottingham Forest ile anlaşma sağlanamadığı iddia edildi. İşte detaylar...

Bu sezon transferin en hızlı takımlarının başında gelen Fenerbahçe​'de gelen oyuncular kadar ayrılan oyuncular da dikkat çekti. Alfredo Morelos'un İstanbul'a inmesiyle Michy Batshuayi​ transferinin bitmesi bekleniyordu ancak yaşanan flaş gelişme dengeleri değiştirdi.

"ANLAŞMA SAĞLANAMADI"

Sporx'in haberine göre; Fenerbahçe ile İngiliz ekibi Nottingham Forestarasındaki transfer görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı.

Sarı-lacivertli kafileyle Twente maçı için Hollanda'ya giden Belçikalı golcü, Avrupa'da transferin son gününe kadar yeni bir teklif yapmaması halinde kariyerine Fenerbahçe'de devam edecek.

MORELOS TRANSFERİ DE İPTAL OLDU!

İskoç ekibi Rangers​'tan ayrılan ve bonservisi elinde olan Alfredo Morelos'un Fenerbahçe'ye transferi de büyük ölçüde yattı. Michy Batshuayi'nin takımda kalmasının ardından Morelos'un transferi de iptal oldu.

Sözleşme görüşmeleri ve imza işleri için İstanbul'a gelen 27 yaşındaki golcü, kısa bir süre içinde Türkiye'den ayrılacak.

38 MAÇTA 22 GOL-3 ASİST

Geçtiğimiz sezon İngiliz ekibi Chelsea'den 3.5 milyon Euro karşılığında kadroya katılan Michy Batshuayi sarı-lacivertli forma altında 38 maça çıktı ve 22 gol atıp 3 de asist yaptı.

Kaynak: Sporx

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sinan demir31 Ağustos 2023 21:31

İyibir oyuncu değil

Sonraki Haber Yükleniyor...