Tgrt Haber

Galatasaray'dan tarihi kombine rekoru! Hiçbir takım bu meblağa ulaşamadı

20 Nisan 2023 12:22 - Güncelleme : 20 Nisan 2023 12:29
Galatasaray'dan tarihi kombine rekoru! Hiçbir takım bu meblağa ulaşamadı

Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor'u 4-1 mağlup ettiği maç esnasında takımlarını izleyip coşan Sarı-Kırmızılı taraftarlar gelecek sezonun kombine biletlerine hücum etti. Böylece tarihi rekor kırıldı.

Alanyaspor​'u deplasmanda 4-1 mağlup eden Galatasaray​, şampinyonluk iddiasında çok güçlü bir mesaj daha verdi. Sarı-Kırmızılılar, farklı skorun yanı sıra ortaya koyduklmarı üstün futbolla da taraflı tarafsız büyük bir kesimin beğenisini topladı.

Ortaya konan futbol Sarı-Kırmızılı taraftarları da deyim yerindeyse coşturdu. Galatasaray saehada Alanya'ya golleri attıkça gelecek sezon için kombine bilet yenileme sayısında patlama yaşandı ve rekor da gecikmedi.

GOLLER GELDİKÇE SATIŞ PATLADI!

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre;  maç öncesi 3 bin 259 olan yenilenen koltuk sayısı, Alanya'da goller geldikçe artmaya başladı ve bir anda 3 bin 474 kombine sayısıyla birlikte 31 milyon TL hasılata ulaşıldı. Bu da Türk takımları arasında ulaşılan en yüksek kombine hasılatı olarak tarihe geçti.

Galatasaray'ın 45 bin ortalamaya sahip Nef Stadyumu'nda sezonun son 5 iç saha maçı için satışa çıkan paket biletler kısa sürede bitmişti. Bu satıştan 18 milyon TL'yi kasasına koyan sarı-kırmızılı kulüp, yeni sezon kombinelerini de satışa sunmuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...