Tgrt Haber

Galatasaray kombine satışında tarihi rekora koşuyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | İHA
19 Nisan 2023 21:17 - Güncelleme : 19 Nisan 2023 21:26
Galatasaray kombine satışında tarihi rekora koşuyor

Galatasaray'ın dün başlattığı kombine yenileme satışlarının ilk gününde adet bazında rekor kırıldı.

Galatasaray​, kombine satışında tarihi rekora doğru koşuyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar kombine ve VIP koltuk yenileme döneminin ilk gününde, kulüp tarihindeki en yüksek ilgiyi gösterdi.

NEF Stadyumu​'nda Galatasaray’ı tekrar seyretmek için şimdiden koltuğunu almak isteyen sarı-kırmızılı taraftarlar, kombine yenilemesinde en yüksek rakama ulaşılan geçen senenin ilk gün satış​ adedine göre yüzde 40 artış gösterdi.

SON 6 YILIN İLK GÜN SATIŞ TOPLAMINA BİR GÜNDE ULAŞILDI

Galatasaray, daha kapasiteli olan yeni stadına geçmesiyle birlikte daha yüksek seyirci sayılarına ulaştı.

Son 10 yılın ilk gün satışları baz alındığında en yüksek adet satış rakamına ulaşan sarı-kırmızılı kulüp, son 10 yılın içindeki 6 senenin ilk gün satışlarının toplam adedinden fazla kombineyi bir günde satarak tarihinde bir ilke daha imza attı.

GALATASARAY EVİNDE KAYBETMİYOR

Bu sezon evinde hep dolu tribünlere karşı rakiplerini ağırlayan Galatasaray, seyircisi önünde oynadığı son 10 maçta da sahadan galibiyetle ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig’de iç sahada oynanan maçlarda en yüksek seyirci sayısına ulaşan sarı-kırmızılı kulüp, Süper Lig'd 2023-24 sezonunda da taraftarıyla unutulmaz zaferlere yürümeyi hedefliyor.

Kaynak: TGRT Haber | İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...