Tgrt Haber

Galatasaray'dan Victor Nelsson'a yeni sözleşme: Maaşı belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
16 Ağustos 2024 14:48 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 14:50
Galatasaray'dan Victor Nelsson'a yeni sözleşme: Maaşı belli oldu

Galatasaray ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Victor Nelsson'a sarı-kırmızılı yönetim tarafından yeni kontrat önerildiği öne sürüldü. Danimarka basını, Victor Nelsson'a teklif edilen ücreti duyurdu. İşte detaylar...

Yeni sezon öncesi kadro planlaması doğrultusunda transfer​ çalışmalarını sürdüren Galatasaray​'da takımdaki yıldız oyuncular konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray, iç transferde sürpriz bir hamle yaptı.

VİCTOR NELSSON​'A YENİ SÖZLEŞME

Sarı-kırmızılı yönetimin, daha önce takımdan ayrılması beklenen hatta İngiliz devi Tottenham​'a transferi direkten dönen Victor Nelsson'a yeni sözleşme teklif ettiği öne sürüldü.

NTV Spor'un Danimarka basınına dayandırdığı habere göre; Galatasaray, 2026 yılında sona erecek mukavelesini 2028'e kadar uzatması için Nelsson'a son derece cazip bir kontrat önerdi.

Galatasaray'dan Victor Nelsson'a yeni sözleşme: Maaşı belli oldu - 1. Resim

GALATASARAY 2 MİLYON EURO TEKLİF YAPTI

Haber detayında sarı-kırmızılıların Danimarkalı futbolcuya bonuslar hariç yıllık 2 milyon Euro civarında net maaş teklifi yaptığı kaydedildi.

SERBEST KALMA MADDESİ 25 MİLYON EURO'YDU

2021 yılında Kopenhag'dan 7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve 5 yıllık sözleşme imzalanan Victor Nelsson'un tek taraflı serbest kalma bedelinin 25 milyon Euro olduğu KAP'a bildirilmişti.

127 MAÇTA FORMA GİYDİ

Sarı-kırmızılı takımda 127 maça çıkan Danimarkalı savunmacı, 4 gol atarken 1 kez de asist yaptı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...