Tgrt Haber

Galatasaray'ın ilgilendiği Sergio Ramos'ta sürpriz gelişme!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Alfredo Pedulla (İtalya)
01 Eylül 2023 19:55 - Güncelleme : 01 Eylül 2023 20:00
Galatasaray'ın ilgilendiği Sergio Ramos'ta sürpriz gelişme!

Galatasaray’ın bir süredir transferi için temas halinde olduğu İspanyol yıldız Sergio Ramos’un, Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad’a gideceği iddia edildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi​ play-off turunda Molde’yi 3-2 ve 1-0’lık maçlar sonucunda elerek grup aşamasında mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray​, kadrosunda da Devler Ligi’ne hazırlık yapıyor.

DEVLER LİGİ KADROSU 4 EYLÜL'DE BİLDİRİLECEK

Sarı-kırmızılılar, 4 Eylül’de UEFA’ya bildirilecek Şampiyonlar Ligi kadrosu için takımdaki son dokunuşları gerçekleştirmek isterken, bir süredir temas halinde olduğu İspanyol stoper Sergio Ramos’tan kötü haber geldi.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla’nın haberine göre Al-Ittihad, Sergio Ramos​ ile görüşmelerde önemli bir aşama kaydederek transferi sonlandırmaya yaklaştı. İspanyol stoperin de Suudi ekibine sıcak baktığı ve transferin kısa sürede gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu öne sürüldü.

NELSSON​ ADA’YA GİTMEDİ

Öte yandan Galatasaray’ın Sergio Ramos seviyesinde yıldız bir stoper transferi için Danimarkalı savunmacısı Nelsson’un takımdan ayrılmasının beklendiği iddia ediliyordu. 24 yaşındaki stoperin adının en çok İngiliz ekipleriyle anılmasına karşın; Ada’da bugün transferin son günü yaşanırken herhangi bir anlaşmaya varılmadı.

Kaynak: Alfredo Pedulla (İtalya)
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...