Tgrt Haber

Galatasaray'ın orta saha transferinde Arda Turan devrede!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
02 Eylül 2023 12:01 - Güncelleme : 02 Eylül 2023 13:45
Galatasaray'ın orta saha transferinde Arda Turan devrede!

Galatasaray transfer haberi: Uzun süredir orta saha transferi için arayışlarını sürdüren Galatasaray, Atletico Madrid'de forma giyen Saul Niguez ile ilgileniyor. Bu transfer için Arda Turan da devrede. İşte detaylar...

Galatasaray​, 6-8 numara transferi için çalışmalarına hız verdi. Avrupa için kadro kayıtlarının bildirilmesi gereken 4 Eylül'e kadar transferi noktalamak isteyen Cimbom, orta saha transferini birkaç gün içinde nokta koymak istiyor.

Bu bölge için Tanguy Ndombele​ ve Marco Verratti ile ilgilenen sarı-kırmızılı ekip, İspanyol yıldızı da transfer listesine aldı.

ROTA SAUL NİGUEZ'E DÖNDÜ

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray, Atletico Madrid'de forma giyen Saul Niguez ile ilgileniyor.

İspanyol devi Atletico Madrid’de eski günlerinden uzakta kalan Saul Niguez'in 3 yıllık sözleşmesi hala devam ediyor.

ARDA TURAN​ DEVREDE!

Takımdaki forma şansı bir hayli azalan başarılı orta saha oyuncusu için Galatasaray fırsat transferi kollamaya çalışıyor.

Şu anda Eyüpspor’un teknik direktörlüğünü yapan ve Saul Niguez’in eski takım arkadaşı olan Arda Turan’ın da İspanyol oyuncuyla görüşme yaptığı iddia edildi.

Oyuncu cephesi ikna edilmek üzere olsa da Atletico’nun nasıl bir karar vereceği bekleniyor.

İspanyol ekibiyle 381 karşılaşmaya çıkan 28 yaşındaki oyuncu 31 gol ve 17 asist kaydetti. Niguez'in sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Kaynak: Ajansspor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...