Tgrt Haber

Galatasaray'ın yeni transferi Kerem Demirbay'dan ilk sözler

02 Ağustos 2023 00:32 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 08:58
Galatasaray'ın yeni transferi Kerem Demirbay'dan ilk sözler
Kerem Demirbay,Galatasaray,Transfer

Galatasaray’ın transferini resmiyete dökmesi an meselesi olan Kerem Demirbay, İstanbul’a geldi. Ayağının tozuyla havaalanında açıklamalarda bulunan 29 yaşındaki futbolcu, “Küçüklüğümden beri hayal ettiğim şey nasip oldu” diye konuştu.

Transfer sezonunda Angelino, Wilfried Zaha, Mauro Icardi, Kaan Ayhan, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu ve Günay Güvenç’i kadrosuna dahil eden Galatasaray, Kerem Demirbay’ı da resmiyete dökmeye hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılılar, Bundesliga'da Bayer Leverkusen forması giyen Türk asıllı Alman Milli futbolcuyla sözleşme imzalamak üzere İstanbul’a getirdi. Almanya’dan kalkan tarifeli uçakla İstanbul Havalimanı’na iniş yapan Kerem Demirbay’ı havalimanında kulüp yetkilileri karşıladı. Kerem, pasaport işlemlerinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"ÇOCUKLUK HAYALİMDİ"

Galatasaray’a transferinin çocukluk hayali olduğunu söyleyen Kerem Demirbay, “Burada olduğum için çok mutluyum. Taraftarlara selamlarımı iletiyorum. Bu zamana kadar yaptıklarının aynısını yapsınlar. Ben takipteyim. Ne kadar büyük bir taraftar topluluğu olduklarını biliyorum. Kulüp olarak en büyük gücümüz taraftarlarımız. Zor bir 1,5 ay geçirdik ama çok şükür buradayım. Okan hocayla da görüştüm tabii ki. İngiltere’den İspanya’dan teklifler vardı. Fatih abiyle, Erden Bey’le, Okan hocamla güzel konuşmalar geçti ve benim için kesinlikle sadece bir durum vardı, o da Galatasaray. Çok şükür buradayım” diye konuştu.

Kerem Demirbay, daha sonra kendisini bekleyen araca binerek alandan ayrıldı. Kerem’in, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı-kırmızılılara resmi imzayı atması bekleniyor.

30 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Bayer Leverkusen formasıyla 36 resmi maçta 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...