Tgrt Haber

Sacha Boey milli takım hayaline kavuşuyor

31 May 2023 19:23 - Güncelleme : 31 May 2023 19:40
Sacha Boey milli takım hayaline kavuşuyor

Bu sezon Galatasaray'da gösterdiği performansla şampiyonluk yolunda büyük katkı vererek dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey'a milli davet geldi. Başarılı sağ bek, Fransa U21 Milli Takımı kadrosuna çağrıldı.

Galatasaray​'da bu sezon harika bir sezon geçiren Sacha Boey​, Fransa​'dan beklediği daveti aldı.

Daha önce Kamerun'dan milli davet alan Boey, bu kez beklediği haberi aldı ve Fransa'nın U21 kadrosuna dahil edildi. Başarılı futbolcu, Fransa'nın U21 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda yer aldı.

Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası, Gürcistan​ ve Romanya'nın ev sahipliğinde 21 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.

SARI-KIRMIZILI FORMAYLA HAYALİNE KAVUŞTU

Sezon başında fazla kilolarıyla dikkat çeken ve ayrılığı gündeme gelen Sacha Boey, ilerleyen haftalarda kendini bularak Galatasaray'ın en istikrarlı isimlerinden biri haline geldi.

Galatasaray'ın ilk 11'inin vazgeçilmezi haline gelen Sacha Boey, ligin de en iyi sağ beki olarak gösteriliyor. Boey, sarı-kırmızılılarla 2022-23 sezonunda şampiyonluğa ulaştı.

Boey, Galatasaray'dan ayrılmak üzereyken harika bir dönüşle müthiş bir sezon geçirdi ve milli takım hayaline kavuştu.

Sacha Boey bu sezon Galatasaray formasıyla ligde ve kupada toplam 32 maça çıktı. 22 yaşındaki futbolcu 1 gol, 4 asistlik katkı verdi. Boey'in Galatasaray'la 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...