Tgrt Haber

Göksel Gümüşdağ'dan transfer açıklaması! Berkay Özcan, Leo Dubois, Deniz Türüç...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
11 Eylül 2023 13:47 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 13:57
Göksel Gümüşdağ'dan transfer açıklaması! Berkay Özcan, Leo Dubois, Deniz Türüç...

Rams Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Berkay Özcan, Beşiktaş ile görüştüğünü itiraf eden Deniz Türüç ve sarı kırmızılı takımın sağ beki Leo Dubois ile ilgili iddialara cevap verdi. İşte detaylar...

Rams Başakşehir​ Başkanı Göksel Gümüşdağ, turuncu-lacivertli takımın yeni teknik direktörü Çağdaş Atan​'ın imza töreninde, transfer gündemine dair önemli açıklamalar yaptı.

BERKAY ÖZCAN'A YENİ SÖZLEŞME

Başkan Göksel Gümüşdağ, adı Galatasaray ile anılan Berkay Özcan'ın sözleşmesini salı günü 3 yıllığına uzatacaklarını söyledi.

Çağdaş Atan da gurbetçi futbolcunun durumuyla ilgili olarak "Berkay Özcan'ın takımdan ayrılma gibi bir durumu yok." diye konuştu.

LEO DUBOIS​ İDDİASINA CEVAP

Gümüşdağ, sarı-kırmızılı takımın Fransız sağ beki Leo Dubois'nın transfer edileceği iddialarına, "Bugüne kadar Galatasaray'daki Dubois ile ilgili bir transfer çalışmamız olmadı." cevabını verdi.

DENİZ TÜRÜÇ İDDİALARINA YALANLAMA

Başakşehir Başkanı Gümüşdağ, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile transfer görüşmesi yaptığını açıklayan Deniz Türüç'ün de takımda kalmasını istediklerini belirterek, "Deniz Türüç ile ilgili bir şeyden haberim yok. Çağdaş Atan, Deniz'i çok sevdiğini ve sözleşmesinin uzatılmasını söyledi. Beşiktaş'tan teklif de gelmedi, görüşme de olmadı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...