Tgrt Haber

Haji Wright'a yapılan teklif ortaya çıktı: Fenerbahçe ve Galatasaray peşindeydi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
10 May 2023 20:17 - Güncelleme : 10 May 2023 20:30
Haji Wright'a yapılan teklif ortaya çıktı: Fenerbahçe ve Galatasaray peşindeydi!

Antalyaspor'un ABD'li yıldız golcüsü Haji Wright'a sürpriz bir ekipten transfer teklifi geldi. Antalyaspor'un istediği ücret de belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor​ formasıyla çıktığı 25 maçta 15 gol ile 3 asist yaparak takımının yıldızı haline gelerek Avrupa ekiplerinin de radrarına giren Haji Wright​'a sürpriz bir transfer teklifi geldi. 

RANGERS TEKLİF YAPTI

Ocak ayında Galatasaray​ ve Fenerbahçe'nin gündeminde olan ABD'li yıldız için Antalyaspor'un kapısını Son UEFA Avrupa Ligi Finalisti İskoç devi çaldı. 

Milli futbolcu Rıdvan Yılmaz'ın da formasını giydiği Rangers FC, Haji İçin Antalyaspor'a 7 milyon pound artı ikinci satıştan yüzde 15 pay şeklinde transfer teklifi yaptı. 

ANTALYASPOR 10 MİLYON EURO İSTİYOR

Antalyasporlu yetkililer, Rangers'in yaptığı transfer teklifini kabul etmedi ve revize edilmesini istedi. Akdeniz ekibinin Haji Wright için bonservis beklentisinin 10 milyon Euro üzerinde olduğu belirtildi. 

HAJİ WRİGHT KİMDİR?

Haji Amir Wright, 27 Mart 1998 yılında Los Angeles'da dünyaya geldi.

Futbola 2015 yılında New York Cosmos takımında başlayan Wright 2017 yılında Alman ekibi Schalke 04'ün B takımına transfer oldu.

Daha sonra Schalke 04 forması giyen Haji Wright çıktığı 7 maçta 1 gol attı. Schalke 04'ün ardından sırasıyla Sandhausen, Venlo ve SonderjyskE forması giyen Haji Wright 2021 yılından bu yanan Antalyaspor forması giymektedir.

Haji Wright, kırmızı-beyazlı takımda 61 karşılamada oynadı ve 31 kez rakip fileleri havalandırdı ve 5 kez de asist yaptı.

Haji Wright kulüp kariyerinde çıktığı 150 maçta 56 gol kaydetti. Haji Wright, ABD A Milli takım formasınıda giymektedir.

Kaynak: Ajansspor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...