Tgrt Haber

Halil Dervişoğlu Kartal oluyor: Anlaşma sağlandı!

19 Haziran 2023 10:05 - Güncelleme : 19 Haziran 2023 10:12
Halil Dervişoğlu Kartal oluyor: Anlaşma sağlandı!

Beşiktaş, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen ve bonservisi İngiltere Premier Lig kulübü Brentford'da bulunan milli futbolcu Halil Dervişoğlu ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlılar, İngiliz ekibiyle görüşmelerini sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu üçüncü sırada tamamlayan ve UEFA Avrupa Konferans Ligi​'ne 2. Ön Eleme Turu'ndan katılacak olan Beşiktaş​'ta transfer çalışmaları hız kazandı.

Siyah-beyazlılarda öncelikli hedef ise bonservis bedeli ödemeden ya da düşük rakamlarla transferleri gerçekleştirmek.

HALİL DERVİŞOĞLU​ HAMLESİ

Aynı zamanda 8+3 yabancı kuralını da göz önünde bulunduran yönetim ve Teknik Direktör Şenol Güneş, yerli rotasyonunu da genişletmek istiyor. Bu bağlamda Kartal'ın temasta olduğu oyunculardan biri de Halil Dervişoğlu...

ANLAŞMA SAĞLANDI

2021-2022 sezonunda Galatasaray​'da top koşturan Halil Dervişoğlu ile ilk görüşmelerini gerçekleştiren Beşiktaş, 23 yaşındaki futbolcuyla prensipte anlaşma sağladı.

Halil'in kulübü Brentford​'la 1 yıl daha sözleşmesi var.

KARTAL BONSERVİS ÖDEMEK İSTEMİYOR

İngiliz temsilcisiyle de iletişime geçen Beşiktaş, transferi bonservis ödemek istemiyor.Brentford gelecek sene sona erecek mukaveleyi göz önünde bulundurarak oyuncunun bedelsiz gitmesine sıcak bakmıyor.

İki takım arasında görüşmeler devam ederken, siyah-beyazlılar bu transferi bitirmek için şartları zorlayacak.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...