Tgrt Haber

'Hamburger' sevdası başını yaktı! Tanguy Ndombele ile yollar ayrılıyor, yerine gelecek isim belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2023 11:37 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 12:09
'Hamburger' sevdası başını yaktı! Tanguy Ndombele ile yollar ayrılıyor, yerine gelecek isim belli oldu

Galatasaray'da transfer döneminin son günlerinde Tottenham'dan kiralık ve satın alma opsiyonuyla kadroya katılan Tanguy Ndombele ile ilgili tartışmalar sürüyor. Fazla kiloları nedeniyle sıkça eleştiren Ndombele'nin hamburger sevdası başını yaktı. Okan Buruk'un rest çektiği yıldız futbolcu ile devre arasında yollar ayrılabilir. Yerine gelecek isim de yavaş yavaş netleşiyor. İşte detaylar...

Galatasaray'a ilk geldiği günden bu yana fazla kiloları nedeniyle sıkça eleştirilen yıldız orta saha, kulübeye hapsolurken oyuna girdiği maçlarda da etkili olamadı. Performansıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Ndombele, özellikle son Bayern Münih maçındaki tavırlarıyla iyice gözden düştü.

YOLLAR AYRILACAK

Geçtiğimiz hafta Rizespor deplasmanında sakatlığına rağmen Mauro Icardi kadroda yer alırken Bayern Münih maçında oyuna girdikten sonra etkisiz bir performans gösteren Ndombele kadroya dahil edilmedi.

Galatasaray, fazla kilolarından kurtulamadığı ve şans bulduğu maçları iyi değerlendiremediği için Tanguy Ndombele ile yolları ayırma kararı aldı.

SÖZLEŞME FESHİ OLABİLİR

Tecrübeli oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesi gündeme geldi.

Tottenham’dan kiralanan ve 15 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu bulunan Ndombele’den beklediğini bulamayan sarı-Kırmızılılar, 26 yaşındaki futbolcuyla ara transfer döneminde yollarını ayırmak istiyor.

HAMBURGER SEVDASI SONUNU GETİRDİ! 'OKAN BURUK İLE TARTIŞTI' İDDİASI

İspanyol basını da Ndombele ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Mundo Deportivo'nun haberine göre; Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih maçından sonra Ndombele'nin, takım otelinde hamburger istemesi üzerine oyuncuyla tartıştı.

Haberin detayında Okan Buruk'un, Ndombele'ye fiziksel durumunun tam olmaması, kilo fazlası olması nedeniyle bir hayli kızgın olduğu ve istenilen kiloya düşmemesi durumunda forma şansı bulamayacağını söylediği iddia edildi.

7 MAÇTA 123 DAKİKA SÜRE BULDU

Trendyol Süper Lig'de 4, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3 olmak üzere toplam 7 maçta görev alan Tanguy Ndombele, 123 dakika sahada kaldı.

Fransız orta saha gol ya da asist katkısı sunamadı. Transfermarkt verilerine göre; Ndombele'nin güncel piyasa değeri 21 milyon Euro civarında...

YERİNE BREİVİK GELİYOR!

Fanatik'in haberine göre; Fransız orta saha ile yolların sorunsuz ayrılması halinde gündemin ilk sırasında Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi elemesindeki Molde maçlarında sarı-kırmızılı takıma ciddi sıkıntılar yaşatan Emil Breivik var.

Galatasaray’ın 23 yaşındaki oyuncu için yaz transfer dönemindeki ilk girişimi olumsuz sonuçlanmıştı.

'Hamburger' sevdası başını yaktı! Tanguy Ndombele ile yollar ayrılıyor, yerine gelecek isim belli oldu

OKAN BURUK İSTEKLİ

Norveçli futbolcunun oyunu iki yönlü oynayabilmesi, 6, 8 ve 10 numaralı pozisyonlarda aynı etkiyle görev yapabilmesi, fiziği ve temposu Okan Buruk'un beğenisi topladı. Sarı-kırmızılılar genç futbolcunun potansiyeline ulaşması halinde gelecekte Galatasaray’a ciddi paralar kazandırabileceğini de düşünüyor.

CİDDİ BÜTÇE AYRILACAK

Norveç Ligi’nde 24 maçta 6 gol 6 asist, 6 Şampiyonlar Ligi eleme maçında 2 asist, 3 Avrupa Ligi maçında da 2 asistle oynayan Breivik için ciddi bir bütçe ayrılacağı iddia edildi.

MARTİN LİNNES DEVREDE

Galatasaray, Emil Breivik transferi için Molde’de kaptanlık pazubandı takan eski oyuncusu Martin Linnes’ten de destek isteyecek.

OKAN BURUK LİSTESİNİ SUNDU

Sarı-kırmızılıların listesinde başka orta saha oyuncuları da bulunuyor. Ocak ayında özellikle 8-10 numara oynayabilecek, dribbling gücü olan delici ve hat kırıcı bir oyuncunun transfer edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Okan Buruk’un yönetime gibi geniş bir liste verdiği belirtildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...