Tgrt Haber

Galatasaray'da Hakim Ziyech gerçeği! Sözleşmesindeki madde ortaya çıktı

31 Ekim 2023 15:38 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 15:49
Galatasaray'da Hakim Ziyech gerçeği! Sözleşmesindeki madde ortaya çıktı

Süper Lig'de ve Avrupa'da yoluna devam eden Galatasaray'da yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalan Hakim Ziyech, sakatlığını tamamen atlattı. Teknik direktör Okan Buruk, Faslı yıldızı ilk 11'de sahaya sürmeye hazırlanıyor. Bu gelişmelerin yanı sıra Hakim Ziyech'in sözleşmesinde yer alan madde de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de namağlup yoluna devam eden ve bu sezon Avrupa'da ilk yenilgisini Bayern Münih'ten alan Galatasaray'da yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalan Hakim Ziyech​, sakatlığını atlattı.

ZİYECH 11'DE BAŞLIYOR

Galatasaray​'da on numara pozisyonu için teknik direktör Okan Buruk​ değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Tecrübeli hoca, bu mevkide daha önce Kerem Aktürkoğlu​'nu kullanmış ancak milli futbolcu, sol kanattaki etkili performansını bu bölgede sahaya yansıtamamıştı. Rize'de 10 numaraya geçen Mertens​ ise şansını iyi kullanamadı.

Okan Buruk​, sakatlığını atlatan Hakim Ziyech​'i as kadroda 10 numara rolünde sahaya sürecek.

DEV PRİM: 1,5 MİLYON EURO

Hakim Ziyech​'in sözleşmesiyle ilgili bir detay da ortaya çıktı.

Galatasaray​'ın satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı ve bu sezon 3 milyon 587 bin 500 Euro garanti ücret alacak olan Ziyech'in, diz sakatlığı yaşamazsa ve belirli maç sayısına ulaşırsa kontratı uzatılacak ve 1.5 milyon Euro da prim kazanacak.

Kaynak: Sabah
Sonraki Haber Yükleniyor...