Tgrt Haber

Hataysporlu Christian Atsu için çaresiz bekleyiş: Kardeşi ve menajeri enkaz başında

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Şubat 2023 17:54 - Güncelleme : 13 Şubat 2023 04:17
Hataysporlu Christian Atsu için çaresiz bekleyiş: Kardeşi ve menajeri enkaz başında

Kahramanmaraş'taki iki büyük depremin ardından yıkılan Rönesans Rezidans'ın enkazında kalan Hatayspor'un yıldız futbolcusu Christian Atsu'ya felaketin üzerinden bir hafta geçmesine rağmen ulaşılamadı. Enkazın başında çaresiz bekleyişini sürdüren Ganalı oyuncunun kardeşi ve menajeri ise gelecek mutlu bir haberin peşinde...

Deprem​ sonrası ağır hasar alan ve ligden çekilen Hatayspor​'un kadrosundaki yıldız isimlerden Christian Atsu'dan hala haber alınamıyor. Yakınları ise enkazın başında mutlu bir haberi bekliyor.

Hatay’da 12 katlı, 250 daireli Rönesans Rezidans, Kahramanmaraş merkezli depremlerle yerle bir oldu. Enkazda arama kurtarma çalışmaları devam ederken, binada yakını olan vatandaşlar ise çaresizce bekleyişlerini sürdürüyor. Hataysporlu futbolcu Christian Atsu’nun kardeşi Isaac Twasam ve oyuncunun menajeri Nana Sechre de binanın enkazı önünden bir an olsun ayrılmıyor.

KARDEŞİ VE MENAJERİ OLDUKÇA ÜZGÜN

31 yaşındaki futbolcunun yakınları enkazdaki arama kurtarma çalışmalarını yakından takip ederken, Atsu’dan gelecek umutlu haberi bekliyor. Ganalı oyuncunun kardeşi ve menajerinin oldukça üzgün oldukları gözlendi.

Hataysporlu Christian Atsu için çaresiz bekleyiş: Kardeşi ve menajeri enkaz başında

VOLKAN DEMİREL: HENÜZ HABER YOK

Depremin üçüncü gününde Atsu'nun akıbetine ilişkin açıklama yapan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Lütfen emin olmadan o kurtuldu, bu kurtuldu diye yazılmasın. İnsanların aileleri var, umutlar üzüntüler, acılar artıyor. Atsu ve Taner Savut’tan henüz haber yok. Hastanede olsalar ben bunu paylaşmaz mıyım? Haber gelir gelmez paylaşırım. Çok zor şeyler yaşadık. Ben varım diye, inanıp gelen insanları incecik aralıktan, havanın bile zor geçeceği bir aralıktan çıkardık, çok şükür hepsi kurtuldu. İnsanlar gece gündüz çalışıyor, inşallah ikisi de kurtarılacak. Bütün takım ailelerine sığındı. Bilgi geldikçe ben her şeyi paylaşırım."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...