Tgrt Haber

Hırvatistan maçındaki performansı talip getirdi: Fenerbahçe'nin genç yıldızı için Avrupa kulüpleri kapıyı çaldı!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Haber Global
15 Ekim 2023 20:01 - Güncelleme : 15 Ekim 2023 20:06
Hırvatistan maçındaki performansı talip getirdi: Fenerbahçe'nin genç yıldızı için Avrupa kulüpleri kapıyı çaldı!

Fenerbahçe’nin kendisine güvenip 6 numara transferinden vazgeçtiği ve son olarak Hırvatistan maçındaki performansıyla Avrupa’da adından söz ettiren İsmail Yüksek’e talip çıktı. Milli futbolcuyu; İngiltere’den Tottenham, Rusya’dan Zenit ve İtalya’dan birkaç kulübün yakın takibe aldığı iddia edildi.

Süper Lig​ ve Avrupa’da 16 maçta 16 galibiyet alan Fenerbahçe’nin büyük başarısında yerlilerden aldığı katkı da son derece belirleyici rol oynadı. İrfan Can Kahveci’nin skor katkısından yararlanan sarı-lacivertliler, Ferdi Kadıoğlu’nun her sene üzerine koyduğu performansı ve İsmail Yüksek’in özellikle bu sezon göz dolduran oyunuyla 16 maçta 16 galibiyet almayı bildi.

İSMAİL YÜKSEK’E AVRUPA​ MARKAJI!

A Milli Takımımızın EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda Hırvatistan’ı yenerek finallere katılma yolunda büyük avantaj elde ettiği karşılaşmada Fenerbahçeli İsmail Yüksek, performansıyla öne çıkan oyunculardan oldu.

Hırvatistan’ın yıldız orta sahaları Luka Modric​ ve Mateo Kovacic’i maç boyunca bir an olsun rahat bırakmayan İsmail Yüksek, maçı izleyen Avrupalı gözlemcilerden de tam not aldı.

Haber Global’de yer alan habere göre Tottenham, Zenit ve birkaç İtalyan kulübü, Hırvatistan maçının ardından İsmail Yüksek’in transferi için milli futbolcunun menajeriyle temasa geçti. Menajeri ise kulüpleri, söz hakkının Fenerbahçe’de olduğunu belirterek, sarı-lacivertli yönetime yönlendirdi.

FENERBAHÇE​ İSMAİL İÇİN RAKAMI BELİRLEDİ

Habere göre Fenerbahçe, sezona oldukça iyi başlangıç yapan İsmail Yüksek için minimum bonservis beklentisini 15 milyon Euro olarak belirledi. Sarı-lacivertliler bu rakamın altında herhangi bir teklifi değerlendirmeme kararı alırken; 24 yaşındaki orta sahanın sözleşmesinde de herhangi bir serbest kalma maddesi bulunmuyor.

İSMAİL YÜKSEK’İN İSTATİSTİKLERİ

Özellikle İsmail Kartal yönetiminde kadrodaki önemi ve performansı artan İsmail Kartal, bu sezon sarı-lacivertli formayla çıktığı 14 maçta 1 gol ve 1 asistlik skor katkısı yaptı. Milli futbolcu iki kez sarı; bir kez de kırmızı kart gördü.

Kaynak: Haber Global
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...