Tgrt Haber

Mauro Icardi dünyaları istiyor! Galatasaray'dan talep ettiği maaş şaşkına çevirdi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
02 Temmuz 2023 14:49 - Güncelleme : 02 Temmuz 2023 16:06
Mauro Icardi dünyaları istiyor! Galatasaray'dan talep ettiği maaş şaşkına çevirdi

Galatasaray, geçen sezonki şampiyonluğun mimarı olan Mauro Icardi'yi yeniden kadrosuna katmak için büyük çaba sarf ediyor. Taraftarlar heyecanla Icardi'yi beklerken, Arjantinli golcünün sarı kırmızılılardan istediği maaş şaşkına çevirdi.

Spor Toto Süper Lig​'de geride kalan sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray​'da transfer​ çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Galatasaray yönetimi, geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi​'nin bonservisini almak isterken yıldız futbolcunun talepleri belli oldu.

Sabah gazetesinde yer alan haberde Mauro Icardi'nin yıllık 10 milyon Euro ve 3 yıllık kontrat istediği ifade edildi. Sarı-kırmızılıların Icardi için sponsor aradığı aktarılırken Arjantinli golcüden indirim beklediği kaydedildi.

Paris Saint Germain'le 1 sene daha bulunan Icardi için Galatasaray'ın 7.5 milyon Euro maaşı gözden çıkardığı belirtildi.

İCARDİ'NİN YANINA SÜRPRİZ GOLCÜ

Öte yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da diğer yandan transfer harekatı devam ediyor. Taraftarlar Mauro Icardi'yi beklerken, yönetimden sürpriz bir hamle geldi. Sarı kırmızılılar, kariyerini Lyon'da sürdüren Alexandre Lacazette'e kanca attı.

Mauro Icardi dünyaları istiyor! Galatasaray'dan talep ettiği maaş şaşkına çevirdi

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

Galatasaray, Mauro Icardi'den gelecek cevabı beklerken Alexandre Lacazette'in menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Oyuncunun kariyer planlamasını sordu. 32 yaşındaki futbolcunun sarı-kırmızılı kulübe sıcak yaklaşmasının ardından Lyon ile de ilk temas kuruldu.

Lacazette'nin kulübüyle 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor. Fransız golcünün bonservis bedeli 11 milyon Euro olarak gösteriliyor. Ancak Galatasaray, bu rakamlara çıkmayı düşünmüyor. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...