Tgrt Haber

İsmail Kartal’ın yasağını Osayi Samuel açıkladı: Azaltmamızı istedi…

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
22 Ekim 2023 21:44 - Güncelleme : 22 Ekim 2023 21:48
İsmail Kartal’ın yasağını Osayi Samuel açıkladı: Azaltmamızı istedi…

Fenerbahçe’nin sahasında Hatayspor’u 4-2 yendiği karşılaşmada sarı-lacivertlilerin 2. golünü atan Bright Osayi-Samuel, maç sonu İsmail Kartal’ın kendilerine verdiği yasağı açıkladı. Nijeryalı futbolcu, “İsmail Hoca bilgisayar oyunlarını azaltmamızı söyledi. O ne derse o!” diye konuştu.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe​, sahasında Hatayspor’u 4-2 mağlup ederek Süper Lig​ tarihinde 9 maçta 9 galibiyetle başlangıç yapan ilk takım oldu.

Sarı-lacivertlilerin galibiyet golleri Szymanski​, Osayi Samuel​, Dzeko ve İrfan Can’dan geldi.

"HOCAMIZ NE DERSE YAPMAK ZORUNDAYIZ"

Maç sonu yayıncı kuruluş beIN Sports’a karşılaşmayı değerlendiren Bright Osayi-Samuel, “Oosterwolde ile oynadığınız online oyununuza Fred’i de dahil edecek misiniz?” sorusuna verdiği cevapla deneyimli teknik adam İsmail Kartal’ın kendilerine getirdiği oyun kısıtlamasını açıkladı.

Nijeryalı futbolcu, “Evet ama Fred bizden çok daha iyi. Hocamız da bizim oyun oynamayı sevdiğimizi biliyor. Biraz daha az oynamam gerektiğini söyledi, ben de daha az oynuyorum. Hocamız ne derse onu yapmak zorundayız” diye konuştu.

“ÖNÜMÜZDE UZUN BİR YOL VAR”

Öte yandan maç boyu enerjisiyle alınan 3 puana önemli katkı veren oyunculardan Fred ise karşılaşma sonunda şunları kaydetti:

“İyi bir maç çıkardık. 3 puanı aldık, gol yemeden kazanmak isterdik. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzde uzun bir yol var. Biz bugün sadece bir adım attık. Çalışmaya ve savaşmaya devam edeceğiz. Osayi-Samuel çok iyi bir maç çıkardı, gol de attı. Defansif anlamda da çok iyiydi. Kendisini ve tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Galibiyet için çok mutluyum. Yolumuza devam ediyoruz.”

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...