Tgrt Haber

İsmi Süper Lig devleriyle anılan Marco Verratti kararını verdi!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: L'Equipe (Fransa)
09 Eylül 2023 20:36 - Güncelleme : 09 Eylül 2023 20:41
İsmi Süper Lig devleriyle anılan Marco Verratti kararını verdi!

Fransa’da PSG forması giyen ve adı Süper Lig’den Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Marco Verratti, Katar’a transfer oluyor.

Trendyol Süper Lig’de transfer döneminde, birçok dünya yıldızı Türkiye’de oynama kararı aldı. Dominik Livakovic, Wilfried Zaha, Mauro Icardi, Ziyech, Tete, Fred ve daha birçok yıldız, kariyerinde Türkiye sayfasını açtı.

Transfer döneminde adı Türk ekipleriyle anılan dünyaca ünlü yıldızlardan biri de Fransa’da PSG forması giyen İtalyan futbolcu Marco Verratti oldu.

YENİ DURAĞI KATAR OLACAK

Kariyeri boyunca Pescara’dan transfer olduktan sonra PSG dışında başka bir takımın formasını giymeyen oyuncunun adı; Fenerbahçe ve Galatasaray ile sıkça anıldı. Ancak PSG ve Verratti, gelecek durağı Katar olarak belirledi.

Fransız basınından L’Equipe’in haberine göre Marco Verratti, kariyerine Katar’da devam edecek. Haberde; 1-2 haftadır süregelen görüşmelerin anlaşma ile sonuçlandığına ve transferin kısa süre içerisinde gerçekleşeceği bilgisine yer verildi.

MARCO VERRATTI’NIN PSG İSTATİSTİKLERİ

İtalyan ekibi Pescara’dan transfer olduğu 2012-13 sezonundan beri 10 senedir PSG forması giyen Marco Verratti, Fransız deviyle 276 karşılaşmaya çıktı. İtalyan yıldız, bu maçlarda 7 gol ve 42 asistlik skor katkısı sağladı.

Kaynak: L'Equipe (Fransa)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...