Tgrt Haber

İstanbul'dan ayrılan Altay Bayındır'ı havalimanında Ali Koç uğurladı

25 Ağustos 2023 13:54 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 14:05
İstanbul'dan ayrılan Altay Bayındır'ı havalimanında Ali Koç uğurladı

Dün akşam Twente ile oynanan maçta Fenerbahçe'ye veda eden Altay Bayındır, İstanbul'dan ayrıldı. Altay'ı havalimanında yolcu eden isimlerin başında sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç geldi. İşte detaylar...

Dün gece oynanan Twente maçında taraftarlara veda eden Altay Bayındır​, yeni takımıyla sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Manchester United için geçtiğimiz gün sağlık kontrolünden geçen milli kaleci Altay Bayındır, bu sabah İngiltere'ye gitmek için Atatürk Genel Havacılık Terminali'ne geldi.

İSTANBUL​'DAN AYRILDI

Altay, daha sonra kendisine özel olarak tahsis edilen uçak ile İstanbul'dan ayrıldı. Milli file bekçisinin, İngiliz deviyle bugün sağlık kontrolüne girmesi ve resmi sözleşmeye imzayı atması bekleniyor.

HAVALİMANINDA ALİ KOÇ​ SÜRPRİZİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Altay Bayındır'ı uğurlamak için havalimanına başkan Ali Koç'un da geldiği ifade edildi.

Fenerbahçe formasıyla 145 karşılaşmaya çıkan Altay Bayındır kalesinde 162 gol görürken 44 karşılaşmada kalesini gole kapadı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...