Tgrt Haber

Fenerbahçe’de fırsat transferi operasyonu! Kanarya’dan Jota atağı

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Fotomaç
24 Ağustos 2023 21:15 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 21:22
Fenerbahçe’de fırsat transferi operasyonu! Kanarya’dan Jota atağı

Fenerbahçe’nin, 40 gün önce Celtic’ten Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad’a 30 milyon Euro’ya transfer olan ve ‘yıldız statüsünde olmadığı’ gerekçesiyle gönderilmesi istenen Jota’ya talip olduğu iddia edildi.

Yaz transfer döneminde uçakları bir bir indiren Fenerbahçe’de transferler bitmiyor. Sarı-lacivertlilerin, yönetimin istememesi sebebiyle Al-Ittihad’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Portekizli​ forvet Jota’yı transfer etmek istediği öne sürüldü.

Fotomaç’ın haberine göre sarı-lacivertli yönetim, Al Ittihad’ın Jota’yı göndermek istemesinin duyulması üzerine gelişmeleri yakından takip etmeye başladı. Kanarya’nın kurmayları, Portekizli oyuncunun durumunu yakından takip ederek sözleşme feshi halinde direkt olarak temasa geçecek.

ALİ KOÇ​ SİNYALİ VERMİŞTİ

Fenerbahçe​ Başkanı Ali Koç, kulübün temmuz ayındaki Divan Kurulu toplantısında, “Fırsat transferlerini değerlendireceğiz” açıklamasını yapmıştı.

Avrupa’nın da radarında olan 24 yaşındaki Portekizli hücumcu, sarı-lacivertli takıma transfer olması halinde Ali Koç’un bahsettiği tanımı karşılayacak isim olacak.

83 MAÇTA 54 GOLE DİREKT KATKI

İskoçya Ligi’nde Celtic formasıyla iki sezonda 83 maça çıkan Jota; 28 gol ve 26 asist ile 54 gole direkt katkı sağladı.

 

Kaynak: Fotomaç
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...