Tgrt Haber

Taraftarların 'istifa' haykırışları sonrası Ali Koç kararını verdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Haber 7
05 Haziran 2023 16:17 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 16:17
Taraftarların 'istifa' haykırışları sonrası Ali Koç kararını verdi

Kaçan şampiyonluk onun üstüne Galatasaray mağlubiyeti sonrası Fenerbahçe taraftarlarının hedefi haline gelen Ali Koç, kararını verdi.

Süper Lig’de şampiyonluğu Galatasaray​'a kaptıran Fenerbahçe​'de derbide alınan mağlubiyetin ardından taraftarlar adeta çileden çıktı. Tepkilerin odağındaki isim başkan Ali Koç​, sezon bitimiyle birlikte kongre kararı almayı düşünüyor.

Haber 7'nin aktardığı habere göre, Fenerbahçe taraftarının istifasını istediği Ali Koç'un görevini bırakmayı düşünmediği ancak aday çıkması halinde çıkan adayla birlikte seçime girmeyi düşündüğü öğrenildi.

TARAFTARLAR ÇOK KIZGIN

Derbisinin ardından sarı-lacivartli taraftarlar çok kızgındı. Hem alınan kötü sonuç hem da ortaya konun sönük futbol Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkardı. Derbi​ sonrasında Fenerbahçeli taraftarlar hem Samandıra Tesisleri hem de Ülker Stadı'nın önünde toplanmıştı.

YÖNETİME VE FUTBOLCULARA ÖFKE BÜYÜK

Yönatime ve futbolculara büyük öfke vardı. Başkan Ali Koç ve yönetim istifaya davet edildi. Samandıra'da Can Bartu Tesisleri'nin önünde güvenlik önlemlerinin alındığı bildirildi. Bu arada teknik direktör Jesus'a da tepkiler vardı. Sezon başında Fenerbahçeli taraftarların adeta sevgilisi olan Portekizli teknik adama da büyük tepki gösterildi.

Kaynak: Haber 7
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...