Tgrt Haber

İtalyan futbolunu sarsan ölüm! 18 yaşındaki futbolcu hayatını kaybetti

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Corriere Dello Sport
06 Haziran 2023 14:47 - Güncelleme : 06 Haziran 2023 15:46
İtalyan futbolunu sarsan ölüm! 18 yaşındaki futbolcu hayatını kaybetti

Livorno'da forma giyen  forvet oyuncusu Anwar Megbli, geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti. 18 yaşındaki genç yeteneğin ölümü İtalyan futbolunu yasa boğdu.

İtalyan futbolu, genç bir futbolcunun ölüm haberiyle sarsıldı. Bir dönem Serie Ada da mücadele eden Serie D ekibi Livorno'da forma giyen 18 yaşındaki forvet oyuncusu Anwar Megbli geçirdiği motosiklet kazası​ sonrası hayatını kaybetti.

"AMBULANS UÇAKLA HASTANEYE KALDIRILDI AMA..."

Corriere Dello Sport'ta yer alan habere göre, Megbli pazar günü sabah 5.30'da Livorno'ya bağlı Donoratico bölgesi yakınlarındaki Aurelia çevre yolunda arkadaşının kullandığı "scooter" diye tabir edilen motosikletle seyahat etmekteyken, bir araç motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve başına darbe alan Megbli ile ağır yaralanan arkadaşı ambulans uçakla hastaneye kaldırıldı. Hastanede beyin ölümü gerçekleştiği tespit edilen Megbli, verdiği yaşam mücadelesini bugün kaybetti. Arkadaşının ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.

İtalyan futbolunu sarsan ölüm! 18 yaşındaki futbolcu hayatını kaybetti

Livorno, genç yıldız adayının vefatının ardından haberi duyuran duygusal bir övgü yayımladı. Kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, Megbli'nin fotoğrafıyla birlikte, "Hayır, 18 yaşında ölemezsin. Tüm kulüp, bu derin acı anında ailesine ve sevenlerine en derin başsağlığı diler. Hoşça kal şampiyon. Her zaman bizimle olacaksın" ifadelerine yer verildi.

A TAKIMA DA SEÇİLMİŞTİ

2005 yılında doğan Megbli, Livorno 1915'in genç takımında forvet mevkiinde oynuyordu. Güçlü fiziği ve yeteneğile dikkat çeken Megbli geçen sezon birkaç kez A takım kadrosunda da yer bulmuştu.

Kaynak: Corriere Dello Sport
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...