Tgrt Haber

TFF'den Ali Palabıyık kararı! Olaylı Adana Demirspor-Fenerbahçe maçını yönetmişti

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Milliyet
06 Haziran 2023 13:19 - Güncelleme : 06 Haziran 2023 13:35
TFF'den Ali Palabıyık kararı! Olaylı Adana Demirspor-Fenerbahçe maçını yönetmişti

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Bu sezonki en büyük hayal kırıklığım" dediği Ali Palabıyık hakkında sezon sonunu işaret ederek flaş bir açıklamada bulundu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi​, sezonun en çok tartışılan hakemlerinden biri olan Ali Palabıyık​ hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu. 

"KAYBETME NOKTASINA GELDİK"

Milliyet Gazetesi'ne konuşan Büyükekşi, görev sürecindeki en büyük üzüntüsü ve hayal kırıklığının ne olduğu sorusuna cevaben "Ali Palabıyık" cevabını verdi.  Bu sezon özellikle Fenerbahçe​'nin Adana Demirspor​ ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçta verdiği karralarla büyük eleştiriler alan tecrübeli hakemin performansından memnun olmadıklarını belirten Büyükekşi, "Üç maçta öyle büyük hatalar yaptı ki kazanalım derken kaybetme noktasına geldik" dedi.

Palabıyık'a sezon sonuna kadar görev vermeyeceklerinin altını çizen Büyükekşi, deneyimli hakemle ilgili nihai kararı sezonun tamamlanmasının ardından vereceklerini sözlerine ekledi.

FENERBAHÇE ALEYHİNE KARARLARI TARTIŞILMIŞTI

Süper Lig 22. haftasında Adana Demirspor ve Fenerbahçe arasında oynanan maç 1-1'lik beraberlikle sona ererken, maçın hakemi Ali Palabıyık'ın kararları tartışmalara neden olmuştu. Birçok yorumcuya göre Fenerbahçeli Mert Hakan'ın attığı nizami golü saymayan Palabıyık, Fenerbahçeli Batshuayi ile Samet Akaydın'a yapılan ceza sahası içindeki fullerde penaltıya hükmetmemekle eleştirilmişti. 

Fenerbahçe bu maç sonrası çok sert bir açıklama yayımlayarak Palabıyık'a ve TFF​ yönetimine tepki göstermişti.

 

 

Kaynak: Milliyet

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...