Tgrt Haber

İtalyanlar Galatasaray'ın Uğurcan Çakır teklifini duyurdu

14 Haziran 2023 13:40 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 13:51
İtalyanlar Galatasaray'ın Uğurcan Çakır teklifini duyurdu

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Galatasaray'ın da peşinde olduğu öne sürülen Uğurcan Çakır'a İtalyan devinin de talip olduğu iddia edildi. İtalya basını iki ekibin de teklifini duyurdu.

Trabzonspor​'da Uğurcan Çakır​'ın geleceği belirsizliğini koruyor.

Bordo-mavililer, başarılı kaleciyle bir sezon daha devam etmek istiyor. Başkan Ertuğrul Doğan​'ın Uğurcan Çakır ile yaptığı görüşmede 1 yıl daha kalmasını talep ettiği ifade edilmişti.

Uğurcan Çakır için Galatasaray​, temaslarını sürdürürken sürpriz bir gelişme yaşandı. Uğurcan Çakır'a İtalyan devi de talip oldu.

İTALYA'DAN UĞURCAN İDDİASI

İtalyan basını, Galatasaray'ın gündeminde de yer alan Uğurcan Çakır'a Roma​'nın talip olduğunu yazdı.

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Uğurcan Çakır için Roma, satın alma opsiyonlu kiralama seçeneğiyle Trabzonspor'u ikna etmek istiyor.

ROMA'DAN SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA TEKLİFİ

Habere göre Roma, Trabzonspor'a 13 milyon Euro'luk satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaparak milli kaleciyi renklerine bağlamaya çalışacak.

Roma'nın daha önce de Uğurcan Çakır'ı transfer etmek istediği fakat başarılı kalecinin Trabzonspor ile sözleşmesini uzattığı bilgisine yer verildi.

GALATASARAY'IN TEKLİFİNİ DE DUYURDULAR

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan haberde; Roma'nın Uğurcan Çakır için Galatasaray ile rekabet ettiği iddia edildi.

Roma'nın 12-13 milyon Euro'luk satın alma opsiyonlu kiralama teklifinin bulunduğu; Galatasaray'ın ise 5 milyon Euro ve takasta birkaç oyuncuyuTrabzonspor'a önerdiği bilgisine yer verildi.

Uğurcan Çakır transferinin bugünlerde netlik kazanması bekleniyor.

"ROMA, RUİ PATRİCİO İLE REKABETE SOKMAK İSTİYOR"

La Gazzetta dello Sport'ın haberinde şu ifadeler yer aldı:

"Roma, Uğurcan Çakır'ı Rui Patricio ile rekabete sokmayı düşünüyor. Çakıri bazı lig ve kupa maçlarında kaleyi devralabilir. Gelecek sezondan itibaren Roma'nın birinci kalecisi olabilir. Rui Patricio yaşlandı ve Uğurcan Çakır onun yerini doldurmaya aday. Roma bir anlamda 36 yaşına girecek Rui Patricio'nun yerini Uğurcan ile doldurup geleceğe yatırım yapmayı planlıyor."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...