Tgrt Haber

İtalyanlardan Mauro Icardi için konuşulacak iddia: “Inter’i istedi”

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Tuttosport (İtalya)
05 Ekim 2023 18:38 - Güncelleme : 05 Ekim 2023 18:45
İtalyanlardan Mauro Icardi için konuşulacak iddia: “Inter’i istedi”

Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele veren Galatasaray’ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi ile ilgili İtalyan basınında konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İtalyanlar; sarı-kırmızılılara imzayı geç atan Mauro Icardi’nin, “Inter’i istediği için” süreci uzattığını ve bu dönemde Milan’dan gelen teklifi de reddettiğini öne sürdü.

Galatasaray​, geçen sezonki şampiyonlukta PSG’den kiralanan Mauro Icardi’den aldığı verim ve kurulan bağın ardından yıldız futbolcuyu bonservisiyle transfer etti. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluk sezonunda 22 gol ve 7 asist ile kilit isimlerden olan Mauro Icardi’nin transferi için Fransız ekibine 10 milyon Euro öderken, Arjantinli yıldıza da yıllığı 6 milyon Euro’dan 3 senelik sözleşme imzalatıldı.

"INTER'İ BEKLEDİ; MILAN​'I REDDETTİ"

İtalyan basınından Tuttosport’un haberine göre Mauro Icardi​, Galatasaray’a imza atmadan önce eski takımı Inter’in teklif yapması için bekledi. Sarı-kırmızılılara imzayı geç atan Arjantinli golcünün bu süreçte Inter’i beklerken Suudi Arabistan’ın yanı sıra Avrupa’dan bir başka büyük teklifi de reddettiği öne sürüldü.

Haberde; 30 yaşındaki golcünün imza atmak istediği Inter’in ezeli rakibi Milan’dan da teklif aldığı ancak Inter’e geri dönmekte kararlı olduğu için olumsuz yanıt verdiği iddia edildi.

3 YILLIĞINA ‘CİMBOM’ DEDİ

Avrupa’da yıldızlaştığı eski kulübü Inter’den beklediği teklifi alamayan ve mevcut takımı PSG’de oynamak istemeyen Mauro Icardi, sürecin sonunda kendisini 3 yıllığına sarı-kırmızılılara bağlayacak sözleşmeyi imzaladı. Galatasaray’ın Mayıs ayından beri bonservisiyle kadrosuna dahil etmek için çaba harcadığı Arjantinli yıldız, Temmuz sonunda imzayı atarak sarı-kırmızılıların yaz kampını kaçırdı.

YENİ SEZONA DA BOMBA GİBİ BAŞLADI

Attığı gollerin yanı sıra sarı-kırmızılı taraftarlarla olan ilişkisiyle de camianın gönlüne taht kuran Mauro Icardi, yeni sezona da art arda gollerle başladı. Sarı-kırmızılı formayla bu sezon Süper Lig’de 7 maçta 7 gol atan Icardi; Şampiyonlar Ligi elemeleri ve gruplarında da çıktığı 6 maçta 4 gol ve 1 asistle oynadı. Arjantinli gol makinası, son olarak Aslan’ın Manchester United’ı İngiltere’de 3-2 devirdiği karşılaşmada skoru belirleyen golü attı.

Kaynak: Tuttosport (İtalya)

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...