Tgrt Haber

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe taraftarını şoke eden açıklama

10 Mart 2023 19:12 - Güncelleme : 10 Mart 2023 19:20
Jorge Jesus'tan Fenerbahçe taraftarını şoke eden açıklama

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, Sevilla maçı sonrasında Brezilya basınına konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Mayıs ayına kadar beni beklemeniz gerekiyor" dedi.

Fenerbahçe​, UEFA Avrupa Ligi​ son 16 turu ilk maçında Sevilla​'ya deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Maçın ardından konuşan Jorge Jesus​ rövanş maçı için umutlu olduğunu söyledi. Tecrübeli isim, "Eğer o maçta da ilk yarıdaki gibi oynarsak goller atabileceğimiz düşünüyorum. Tur, başladığımız noktaya göre daha zor ama henüz bitmedi." ifadelerini kullandı.

BREZİLYA BASININA ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

Portekizli hoca, Sevilla maçının ardından Brezilya basınına da konuştu.

Brezilyalı gazeteci Paparazzo Rubro-Negro, kanalında yaptığı programda Jorge Jesus'un Türkiye​'ye uyum sağlayamadığını ve takımdan ayrılmayı düşündüğünü söyledi.

Paparazzo Rubro-Negro'ya konuşan Jesus, "Türkiye'de hava çok soğuk ve uyum sağlamakta zorluk çektim. Mayıs ayına kadar beni beklemeniz gerekiyor. Şimdilik hepinizi kucaklıyorum." dedi.

Flamengo'da koltuğu sallanan Vitor Pereira'nın yerine Jorge Jesus düşünülüyor. Jesus'un adı ayrıca Brezilya Milli Takımı ile de anılıyor.

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe taraftarını şoke eden açıklama

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...